ستار صفری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اقتصاد وابسته به بخش کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: سیاستکاری دولت، اولویتبندی و پرداخت تسهیلات، در راستای ایجاد ارزشافزوده برای محصولات تولیدی کشاورزان و تولیدکنندگان منطقه بوده و تلاش شده است فضا برای جلوگیری از خامفروشی محصولات فراهم شود، به نحوی که ۷۰ درصد محصول تولیدی زیتون توسط واحدهای خانگی و فرآوری خود منطقه فرآوری و بستهبندی میشود.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزانقیمت در چهار مرحله از محل منابع صندوق توسعه ملی با اولویت راهاندازی واحدهای فرآوری و بستهبندی تاکنون به متقاضیان پرداخت شده است و مرحله پنجم پرداخت این تسهیلات نیز به زودی آغاز خواهد شد، افزود: هدف از این اقدامات، ایجاد درآمد برای تولیدکنندگان این شهرستان است.
این مسئول با بیان اینکه طارم از بابت تولید مشکلی ندارد ولی به دلیل موقعیت جغرافیایی منطقه و پایین بودن حجم تردد در طارم، در مقایسه با شهرهای شمالی همسایه این شهرستان، از بابت بازاریابی و فروش محصولات با مشکل مواجه است، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت فضای مجازی و گسترش کسب و کارهای اینترنتی میتواند در فروش محصولات طارم کمککننده باشد.
فرماندار طارم با عنوان این مطلب که امروز دنیا به سمت کسب و کارهای اینترنتی میرود و روند رشد آن به گونهای است که قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست، تاکید کرد: در طارم نیز باید از این ظرفیت استفاده حداکثری کنیم.
صفری در ادامه با اشاره به شیوع بیماری کرونا در سطح دنیا و تاثیرات مخرب آن در حوزههای مختلف، گفت: علیرغم تاثیرات منفی این بیماری بر حوزههای مختلف، این وضعیت منجر به افزایش مبادلات تجاری در فضای مجازی شده و رشد چهار برابری در کشور و استان را به دنبال داشته است.
فرماندار طارم بیان کرد: از فعالان اقتصادی شهرستان در فضای مجازی درخواست میشود برای جذب سایر علاقهمندان به کسب و کارهای اینترنتی، ساماندهی فعالیتها و گسترش شبکه فروش، فعالیتهایشان را در قالب تشکل پیگیری کنند.
انتهای پیام