قهرمان شاهی در نشست خبری امروز (4 تیر) با بیان اینکه وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی نظارت بر بازار نیست، اظهار کرد: خود تعزیرات هیچ بازرسی ندارد و اگر در نظارت بر بخشهای مختلف حضور داشته باشد نیز در قالب اکیپهای مشترک نظارت و بازرسی با همکاری سایر دستگاهها، متناسب با وضعیت بازار و ایام خاص مانند نوروز، بازگشایی مدارس و... است.
وی ادامه داد: مسئولیت اصلی تعزیرات رسیدگی به پروندههای تخلفی است که از سوی سایر دستگاهها تشکیل میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا را یکی از مهمترین وظایف تعزیرات دانست و با بیان اینکه حدود 95 درصد تخلفات حوزه قاچاق توسط تعزیرات حکومتی رسیدگی میشود، اضافه کرد: فقط پرونده مربوط به قاچاق کالاهای ممنوعه مانند مشروبات الکلی، تجهیزات ماهواره و اقلام مرتبط با میراث فرهنگی در اختیار تعزیرات حکومتی نیست.
شاهی رسیدگی به پرونده تخلفات کالا و خدمات و همچنین پروندههای حوزه بهداشت و درمان را نیز از دیگر مسئولیتهای تعزیرات دانست و عنوان کرد: اکنون میانگین زمان رسیگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات 15 روز و پروندههای قاچاق 30 روز است.
رسیدگی به حدود 3000 پرونده در سه ماهه امسال
وی در ادامه اشارهای هم به عملکرد تعزیرات استان کرمانشاه در سه ماهه امسال داشت و عنوان کرد: در این مدت 2046 پرونده وارده در حوزه تخلفات کالا و خدمات داشتیم و با احتساب پروندههای موجود از گذشته به 2090 پرونده رسیدگی شده است.
به گفته این مسئول، به جهت اینکه در ایام شیوع بیماری کرونا برخی اصناف تعطیل بودند، تعداد پروندههای تخلف کالا و خدمات نسبت به سه ماهه سال گذشته کاهش داشته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه همچنین از رسیدگی به 580 پرونده قاچاق کالا و ارز و مختومه شدن 557 پرونده هم خبر داد و اظهار کرد: در بخش قاچاق کالا و ارز نیز به دلیل ممنوعیت تردد خودروهای غیربومی مقداری کاهش داشتیم.
شاهی از افزایش پرونده تخلفات حوزه بهداشت، درمان و دارو در سه ماهه امسال به دلیل شرایط بیماری کرونا یا کرد و افزود: در این مدت 341 پرونده وارده و 358 پرونده مختومه در بخش بهداشت، دارو ودرمان داشتیم.
وی مجموع محکومیت در نظر گرفته شده برای پروندههای تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در سه ماهه امسال را نیز حدود 280 میلیارد ریال برآورد کرد که نزدیک به 60 درصد وصولی داشته است.
تشکیل 30 پرونده کرونایی در سه ماهه امسال
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از تشدید نظارت بر احتکار و عرضه خارج از شبکه اقلام بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با کرونا در سه ماهه امسال هم یاد کرد و گفت: در این مدت نزدیک به 30 پرونده تخلف تشکیل شد که تعدادی از آنها احتکار و تعدادی عرضه خارج از شبکه بود.
شاهی از کشف 5600 لیتر الکل سفید، 5300 لیتر مواد ضدعفونی کننده، 14 هزار عدد ژل ضدعفونی، 24 هزار و 500 عدد ماسک و... در این مدت خبر داد که برای عرضه مناسب تحویل معاونت غذا و دارو شده است.
وی در ادامه از نابسامانیهای اخیر بازار ارز هم یاد کرد و گفت: تعزیرات وظیفه ندارد به تنهایی وارد کف بازار شود و به فروش و دلالی ارز ورود کند، اما اگر نیرو انتظامی ورود کرد و پرونده تخلفی تشکیل شد، به آنها رسیدگی میکنیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تاکید کرد: هرگونه عرضه دلار خارج از صرافی و مراکزی که از بانک مرکزی مجوز دارند، تخلف است و حکم قاچاق دارد.
به گفته شاهی این حکم هیچ ارتباطی به میزان ارز جابجا شده ندارد و حتی برای یک دلار هم صادق است.
وی درباره وضعیت بازار خودرو نیز گفت: نظارت بر پارکینگها بر عهده ما نیست، اما برای یک پارکینگ با 15 دستگاه خودروی احتکار شده در کرمانشاه پرونده تخلف تشکیل شده که در حال رسیدگی به آن هستیم.
شاهی همکاری مردم برای برخورد با تخلفات را نیز ضروری دانست و از مردم خواست هرگونه تخلف را با سامانه پیامکی 300000135 در میان بگذارند و گفت: نتیجه رسیدگی به گزارش تخلفات اعلام شده از سوی مردم، به اطلاع آنها خواهد رسید.
انتهای پیام