مهرزاد لطفی چهارشنبه ۴ تیرماه در یکصد و ششمین جلسه ستاد مدیریت بیماری کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آمار فوتیهای دو روز گذشته در فارس را بیسابقه توصیف و خاطرنشان کرد: باید با عزم جدی و همگانی رویکردها را در ارایه خدمات به مردم تغییر دهیم.
وی از آموزش و پرورش درخواست کرد که برگزاری کلاسها و برنامههای حضوری را متوقف کرده و آن را به شکل مجازی دنبال کند و با بیان اینکه پیشبینی افزایش تخت و اختصاص مراکز درمانی ویژه اولویت مجموعه سلامت فارس است، گفت: با تلاش شبانه روزی مسوولان دانشگاه در راستای خدمت رسانی به مراجعان، کادر بهداشت و درمان درگیر کرونا به صورت فعال در حال خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک هستند.
۹۰ درصد مرگ و میرها به گروههای پرخطر اختصاص دارد
لطفی با تاکید بر اینکه پایش صحیح و مستمر در موفقیت و تصمیم گیریهای مهم مجموعه سلامت بسیار موثر است، افزود: ۹۰ درصد مرگ و میرها در گروه بیماران پُرخطر است که باید با افزایش اطلاع رسانی در راستای حفظ و ارتقای سلامت مادران باردار، سالمندان، کودکان و بیماران زمینه ای تلاش شود.
او افزود: با توجه به اهمیت سلامت مادران باردار و گروه های پُرخطر در استان، تامین اقلام حفاظت فردی در بحران کرونا در زمان دریافت خدمات بهداشت و درمان از سوی دانشگاه برای افراد نیازمند در اولویت کاری قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر ارتقای دانش و آگاهی مردم و اهمیت رعایت موارد پیشگیرانه به ویژه گروه های پُرخطر مانند سالمندان، مادران باردار و کودکان تاکید کرد و ضرورت توجه عمومی نسبت به مخاطرات حضور در اجتماعات و مکان های عمومی و اهمیت حضور در منزل برای قطع چرخه انتقال این ویروس خطرناک را یادآور شد.
لطفی با بیان اینکه روز گذشته ۲۰۱۸ نمونه تست کرونا در فارس گرفته شده است، نسبت به افزایش درصد تستهای مثبت، ابراز نگرانی کرد.
به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر شیراز و فارس که در موج اول کروناویروس، موفق به مهار شیوع و مرگ ناشی از کووید۱۹ شده بود، طی هفتههای اخیر با افزایش آمار مبتلایان، بیماران بستری در بیمارستان و مرگ و میرها مواجه شده است.
در روزهای اخیر شهرستانهای گراش و جهرم، شرایط هشدار را اعلام کرده و فرماندار گراش نسبت به اعمال محدودیتهایی در این شهرستان اقدام کرده بود.
سفرهای درون و برون شهری، افزایش حضور مسافران در شیراز، بازشدن مراکز اقامتی، پذیرایی و گردشگری، بازگشایی سیستم حمل و نقل درونشهری، مراکز بزرگ خرید، باز شدن برخی مساجد و اماکن مذهبی، برگزاری دورهمیها، جلسات و نشستهای رسمی و غیررسمی، شروع به فعالیت باشگاههای ورزشی و مهمتر از همه کاهش حساسیت مردم نسبت به لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، از عوامل مهم و موثر در روند افزایشی کووید۱۹ در فارس اعلام شده است.
انتهای پیام