علی پهلوان در نشست تخصصی کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی که امروز (۳ تیرماه) برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام شده برای شناسایی محلهای امن و پرخطر اظهار کرد: تابلوهایی در برخی محلها نصب شده است اما شناسایی محلهای امن، امکاناتی میطلبد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سالمسازی محیطها نیاز به همت مضاعفی دارد، افزود: به طور مثال اگر میخواهیم منطقه علیکله در دزفول را به عنوان منطقهای امن برای شنا اعلام کنیم باید محیط رودخانه هم سالمسازی شود. اگر نظر وزارت نیرو در این زمینه را بپرسیم، عنوان میکند این نقطه امن نیست زیرا محل خروج آب از سد تنظیمی دز است و فشار آب در این منطقه زیاد است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: برخی دستورالعملها باید در خوزستان بومیسازی شوند. همچنین امکانات و تجهیزات هر دستگاه باید به فرمانداریها اعلام شود تا در صورت لزوم از این ظرفیتها استفاده شود.
پهلوان بیان کرد: نجات غریق در سدها بر عهده متولی سدها و وزارت نیرو است و هنوز مشخص نیست آیا تجهیزات گشتزنی در آب را دارند یا خیر. اگر در سد اتفاقی بیفتد، باید مشخص شود که چه کسی و ارگانی باید وارد عمل شود.
وی تصریح کرد: در زمینه غرقشدگی در بسیاری از شهرستانها مشکل داریم و این وظیفه در حوزه شهری بر عهده سازمان آتشنشانی گذاشته شده است و باید برای برطرف شدن این مشکلات تلاش کنیم. در برخی موارد مجبور میشویم از غواصهای شهرستانهای دیگر یا غواصهای بازنشسته استفاده کنیم.
انتهای پیام