علی محمدیمقدم در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه از ابتدای سال حدود ۱۰ فقره آتشسوزی در عرصههای منابعطبیعی چهارمحال و بختیاری رخ داده است، اظهار کرد: مساحتی که در این آتشسوزیها تحت تأثیر قرار گرفت حدود ۱۳ هکتار بود، شدت ۲ مورد از این آتشسوزیها در منطقه جنگلها و مراتع کارون ۴ بیشتر از سایر موارد بود.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اقدامات پیشگیرانه از جمله ایجاد آتشبر، دیوار چینی در مناطق مستعد آتشسوزی برای جلوگیری از گسترش حریق، ایجا شخم در نوارهای عرضی مراتع و برداشت علوفه موجب کاهش تعداد دفعات و مساحت آتشسوزی شد.
وی از بهکارگیری ۹۰ نیروی محلی در قالب شرکتهای تعاونی منابعطبیعی خبر داد و گفت: این افراد به صورت روزانه از جنگلها و مراتع سرکشی میکنند و در موقع بروز حریق به سرعت وارد عمل میشوند و تا رسیدن نیروهای امدادی اقدام به اطفای حریق میکنند.
محمدیمقدم با اشاره به اینکه اکیپهای اطفای حریق در ۳۰ نقطه به صورت شبانهروزی مستقر هستند، عنوان کرد: همچنین با مشارکت جوامع محلی در ۶۵ نقطه بحرانی از نظر وقوع حریق کارآگاه آموزشی برای پیشگیری از وقوع آتشسوزی برای مردم محلی برگزار شد.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در پایان با بیان اینکه بیشترین موارد آتشسوزی در شهرستان لردگان بوده است، بیان کرد: تا زمان اولین بارش امکان وقوع حریق در جنگلها و مراتع استان وجود دارد.
انتهای ییام