اشتغال‌زایی «پینکت» با ساختن شغل جدید «دستیار خرید»

احمد آبنیکی؛ مدیرعامل پینکت می‌گوید به زودی تعداد نیروهای این استارتاپ در کشور به بیشتر از ۲۰۰۰ نفر می‌رسد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پینکت، شرایط اقتصادی دوران کرونا باعث شده تا خیلی از کسب و کارها دست به تعدیل نیرو بزنند. استارتاپ پینکت اما در این شرایط  برای خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار  توانسته  با ایجاد شغل جدید  دستیار خرید اشتغال‌زایی بالایی را در  حوزه فعالیت خود ایجاد کند.

شاید برخی این تصور داشته باشند که خرید کردن علم خاصی نیاز ندارد اما واقعیت این است که مهارت‌های بسیاری برای یک خرید خوب و با کیفیت لازم است. این درباره همه خریدها از جمله مثلا برای دستچین کردن میوه وجود دارد.

دستیار خرید شغلی است که پیش از این در ایران وجود نداشته و  استارتاپ پینکت توانسته یه رسته شغلی جدید را در کشور ایجاد کند.  احمد آبنیکی؛ مدیرعامل پینکت در رابطه می‌گوید: وقتی مثلا استارتاپ‌های تاکسی اینترنتی آمدند شغلی به عنوان راننده تاکسی یا راننده آژانس  وجود داشت. یعنی به هر کسی می‌گفتید این شغل را می‌شناخت. اما کسی که ما به عنوان دستیار  خرید معرفی کردیم در هیچکدام از دسته‌بندی‌های شغلی که پیش از این مردم با آن آشنا بودند قرار نمی‌گیرد. 

احمد آبنیکی تاکید می‌کند: ما مجبور بودیم شغل و فرهنگ آن را خودمان به وجود بیاوریم. ما شغل جدیدی معرفی کردیم و کار سختی بوده و هنوز هم نیاز به کار و تلاش بیشتری برای تخصصی کردن آن وجود دارد. مدیرعامل پینکت درباره چالش‌های ایجاد شغلی جدید می‌گوید: ما یک تلاش دائمی  داشته‌ایم که بهترین افراد را برای این شغل انتخاب کنیم. دوره‌های آموزشی داریم که برای دستیاران خرید برگزار می‌شود. یعنی وقتی یک فرد جدید قرار است این شغل را شروع کند دستیاران خرید قدیمی و باتجربه ما او را تحت آموزش اولیه قرار می‌دهند.

از اینکه چطور بهترین خرید را برای مشتری داشته باشند تا مهارت‌های ارتباطی نکاتی است که آنها در دوره آموزشی فرا می‌گیرند.  فیلم‌ها و محتواهای آموزشی برای آن‌ها تهیه شده و به صورت مرتب با آنها از طریق کانال‌های ایجاد شده در ارتباط هستیم.

به گفته احمد آبنیکی دستیاران خرید همان‌طور که  برای خانه خودشان خرید می‌کنند، در خرید کاربران هم نکات بهداشتی را رعایت کرده و برای حفظ سلامتی خود و مشتری از ماسک و دستکش استفاده می‌کنند.

آبنیکی که دانشجوی دکترای هوش‌مصنوعی در دانشگاه شریف است در این رابطه تاکید می‌کند: با امتیازی که کاربران به دستیارهای خرید می‌دهند ما می‌توانیم کیفیت کار آنها را سطح‌بندی کنیم تا برای حل مشکلات احتمالی تلاش شود. بحث ما درباره دستیار خرید کاملا تخصصی است و تلاش هم داریم این مساله آموزش و کنترل کیفیت را به صورت جدی پیگیری کنیم. ما می‌خواهیم شغل و فرهنگ جدیدی را به صورت تخصصی بسازیم.

احمد آبنیکی؛ مدیرعامل پینکت: آماده رشد سریع هستیم

مدیرعامل پینکت عقیده دارد که در حوزه FMCG یا کالاهای تند مصرف کیفیت بالای خرید مهمترین فاکتور برتری است. با پوشش فروشگاه‌های زنجیره‌ای مختلف در تهران و کرج و همچنین دستچین کردن محصولات توسط دستیار خرید پینکت توانسته است کیفیت قابل قبولی را ارائه کند. در دوران شیوع کرونا این پلتفرم خرید آنلاین توانست بیشتر دیده شود و در این ایام روزهای شلوغی را پشت سر گذاشته است. ساعت‌های تحویل سفارش‌ها در این سرویس از چند روز زودتر پر می‌شد و حتی بعضی از مشتری‌ها به صورت لحظه‌ای منتظر باز شدن زمان‌های ارسال جدید بودند.

پینکت کارش را در اوایل با ۵-۶ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف شروع کرده اما  اکنون در حال رشد و گسترش جدی فعالیت خود است. پیش‌بینی صورت گرفته این است که به زودی کل نیروهایی که این استارتاپ باعث اشتغال مستقیم و غیرمستقیم آنها شده به بیشتر از ۲۰۰۰ هزار نفر برسد.

پینکت به زودی علاوه بر تهران و کرج سرویس خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار خود را به شهرهای دیگر کشور گسترش می‌دهد. به خاطر ساختار فعالیت پینکت این استارتاپ می‌تواند فعالیت خود را بسیار سریع و حتی به صورت موازی در شهرهای مختلف گسترش دهد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • دوشنبه/ ۲ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99040201295
  • خبرنگار : 30054