رقیه صادقزاده در گفتوگو با ایسنا با بیان این مطلب، گفت: سمنهای حوزه زنان و خانواده نیز با راه اندازی برنامههای ویژه در خانه ماندن و رعایت اصول بهداشتی و طرح معیشتی تاثیر بسزایی در تشویق مردم و خانوادهها داشتند، همچنین بسیج جامعه زنان استان هم نقش زیادی در اجرای طرح معیشتی و طرح رزمایش مومنانه در استان داشتند.
وی با اشاره به چالشهایی که کرونا برای زنان شاغل ایجاد کرد، افزود: زنان شاغل علاوه بر مدیریت خانواده و فرزندان، در بیرون از خانه نیز مشغول خدمت رسانی هستند، از این رو تدابیر و تمهیدات لازم در زمان شیوع بیماری کرونا جهت اشتغال بانوان اندیشیده شد.
وی ادامه داد: با در نظر گرفتن برنامه دور کاری برای زنان شاغل دارای فرزند خردسال و زنان شیرده و زنان باردار در ادارات، این عزیزان میتوانستند در کنار مسئولیت خانه، فعالیتهای اداری خود را هم در منزل انجام داده و در کنار فرزندانشان بوده و به نوعی در آموزش فرزندان خود به صورت مجازی سهیم باشند.
صادقزاده گفت: برخی بانوان به دلیل شغلی که داشتند با مشکلاتی نیز روبرو بودند، از جمله بحث تعطیلی مهد کودکها و مدارس که نگهداری از بچهها را با مشکل روبرو میکرد، آسیب پذیر بودن افراد سالمند باعث شد که مادران نتوانند مانند گذشته فرزندانش را به والدین و افراد نزدیک خود بسپارند و مشکلاتی از این قبیل برایشان به وجود آمد.
وی با بیان اینکه بحث آموزش فرزندان نیز یکی از مباحثی بود که مادران کارمند با آن روبرو بودند، اظهار کرد: مادران در نبود آموزش مدرسه، نقش معلم فرزندان را نیز ایفا کردند، اما دور کاری و شیفت کاری تا حدودی این مشکلات را رفع کرد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از اتمام طرح دور کاری، مدیران محترم دستگاههای اجرایی نسبت به در نظر گرفتن مسائل و مشکلات زنان شاغل دارای فرزند خردسال در ادارات مرتبط اقدام کردهاند و تاکنون هیچ گزارشی از ادارات و دستگاههای اجرایی در این مورد ارسال نشده است.
صادقزاده در خاتمه متذکر شد: رسانهها نقش اثرگذاری در راستای آگاهی بخشی به مردم و اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند داشتند و تولید محتوی و اجرای طرحها و برنامهها برای خانواده از جمله برنامه های مطلوبی بود که قرنطینه خانگی را برای مردم آسانتر کرد.
انتهای پیام