پربازدیدترین اخبار سیاسی ۲۶ خرداد ایسنا

توضیحات مسجدی درباره سفر سردار قاآنی به عراق/ خرسندی ایران از موضع چین در ارتباط با موضوع برجام و پیش نویس قطعنامه آمریکا علیه ایران/ تاکید پمپئو بر ادامه سیاست فشار بر ایران/ خودانتقادی و بی‌عملی و... در صدر اخبار مورد توجه و پربازدید امروز مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید آنها را در این گزارش مرور کنید.

سفر سردار قاآنی ارتباطی با گفت‌وگوی عراق و آمریکا ندارد/ خواهان دوستی با همه کشورهای عربی هستیم

به گزارش ایسنا، توضیحات سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد درباره سفر سردار قاآنی به عراق در صدر اخبار پرمخاطب امروز بود.

ایرج مسجدی در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه العراقیه،  تاکید کرد: زمان سفر سردار قاآنی به عراق هیچ ارتباطی با گفت‌وگوی عراق و آمریکا ندارد و این سفر در راستای منافع دو کشور و روابط دوجانبه است، حالا می خواهد مذاکرات باشد یا نباشد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو تصریح کرد: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در رابطه با دولت جدید عراق همکاری و تعاون با دولت مصطفی الکاظمی است. ما آماده انجام هرگونه حمایت هستیم. ایران نیازمند عراق است و عراق نیز نیازمند ایران است و در دوره حکومت الکاظمی روابط ما گسترده‌تر خواهد بود. ما به دنبال ایجاد روابط سازنده با تمام کشورهای اسلامی و عربی هستیم و به دنبال روابط دوستانه و برادرانه با تمام کشورهای جهان هستیم و تنها رژیم غاصب اسرائیل را دولت غیرقانونی و آمریکا را کشور مداخله‌جو و سلطه‌گر می‌دانیم.

اعلام مواضع چین باعث خرسندی ماست/ بهانه‌های کانادا از نظر ما مسموع نیست

دومین خبر پربازدید امروز تاکیدات سخنگوی وزارت خارجه کشورمان خطاب به آژانس بین المللی انرژی اتمی بود.

سید عباس موسوی در نشست خود با خبرنگاران گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی قدر همکاری‌های ایران را بداند. تصمیم غیرسازنده آژانس با واکنش درخور ایران مواجه می‌شود.

وی همچنین در مورد نامه اخیر وزیر خارجه چین در ارتباط با موضوع برجام و پیش نویس قطعنامه آمریکا علیه ایران گفت: وزیر خارجه چین در آن نامه مواضع چین در مورد برجام و اقدامات آمریکا علیه ایران و  این توافق بین المللی  و رفتارهای یکجانبه واشنگتن را اعلام کرد. این اعلام مواضع باعث خرسندی ماست.

موسوی در پاسخ به این سوال که در طول چند وقت اخیر بارها ایران از کانادا درخواست کرده که زمینه را برای ارائه خدمات کنسولی به شهروندان دو کشور  فراهم کنند ولی تاکنون کانادایی ها به این درخواست ایران پاسخ مثبت ندادند علت این امر چیست و آنها در برابر درخواست ایران چه موانعی را مطرح می‌کنند.  گفت: مثلا یکی از ادعاهایی که مطرح می‌کنند این است که بین دو کشور رابطه سیاسی وجود ندارد ولی بهانه‌هایی که از سوی آنها مطرح می‌شود از نظر ما مسموع نیست.

بازررسی‌های فنی آژانس بین المللی انرژی اتمی نباید سیاسی شود

سخنگوی دولت هم در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه با اعلام اینکه « همواره آماده بودیم بر اساس توافقات مقرر پیشین دسترسی‌های مجدد را برای بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی فراهم کنیم» گفت: بازررسی‌های فنی نباید سیاسی شود.

خبرهای مربوط به جلسه امروز شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نیز می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.

آغاز جلسه مجازی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ایران برای ما دسترسی به دو محل را ایجاد نکرده است!

در نشست شورای حکام هیچ رای‌گیری مجازی‌ای در کار نخواهد بود

***

برخی در آمریکا می‌خواهند بازگشت به برجام را حتی بعد از ترامپ غیرممکن کنند

تحلیل رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد تلاش‌های اخیر آمریکا در شورای حکام و شورای امنیت سازمان ملل جهت تصویب قطعنامه‌هایی علیه کشورمان هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

حشمت الله فلاحت پیشه در این باره گفت: به نظر می‌رسد که در کنگره آمریکا اقداماتی فراتر از احکام اجرایی ترامپ علیه ایران در حال صورت گرفتن است به نحوی که حتی در صورت رای نیاوردن ترامپ امکان بازگشت این کشور به برجام فراهم نشود.

فشار بر ایران را ادامه می‌دهیم

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده با شرکت در مراسم افتتاحیه اجلاس حمایت از صهیونیست‌ها (AJC) بر ادامه‌ی روابط مستحکم ایالات متحده با رژیم صهیونیستی تاکید کردو گفت: افزایش فشار بر ایران به‌دلیل دنبال کردن برنامه‌ی تسلیحات هسته‌ای، ادامه دارد.

این خبر هم از دیگر پربازدیدهای امروز بود و اخبار دیگر مرتبط با آن را نیز می توانید در لنیک های زیر بخوانید.

شعارهای حقوق‌بشری آمریکا تو خالی است/ با آمریکا جز با با زور و قدرت نمی‌توان حرف زد

امروز دنیا شاهد خوی ضد بشری آمریکاست/ دامنه تاب‌آوری ایران، بزرگترین فرصت است

***

خودانتقادی و بی‌عملی

گزارش ایسنا با عنوان "خودانتقادی و بی‌عملی" با توجه به صحبتهای محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز یکشنبه ۲۵ خرداد مجلس شورای اسلامی با موضوع بررسی مسائل حوزه فرهنگی هم از خبرهای پر مخاطب بود.

اصلاح‌طلبان هنوز به انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ورود نکرده‌اند

خبر بعدی، توضیحات دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی درباره حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ بود.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین رسول منتجب‌نیا با اشاره به اینکه هنوز اصلاح‌طلبان به موضوع چگونگی حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ورود نکرده‌اند، گفت: با این حال طبیعی است که ذهن‌ها به سوی برخی اصلاح طلبان مثل جهانگیری یا عارف برود که در انتخابات ۹۲ و ۹۶ حضور داشته‌اند.

روابط ایران و ترکیه نیاز به مشورت‌های مستمر دارد

توضیحات وزیر خارجه کشورمان برای سفرش به ترکیه نیز از دیگر اخبار پر بازدید امروز بود.

محمد جواد ظریف گفت: روابط دو کشور ایران و ترکیه در حوزه‌های مختلف تنگاتنگ است اما نیاز به مشورت‌های مستمر دارد. به دلیل کرونا این مشورت ها در سطوح بالای دو کشور انجام نشده است؛ هرچند که رؤسای جمهوری و وزرا و مسؤولان کمیسیون مشترک تلفنی گفت وگو کردند.

وی افزود: ضروری دیدم سفری به ترکیه برای مسائل دوجانبه و گفت وگو درباره از سرگیری روابط اقتصادی و همکاری های انرژی و مسائل منطقه ای داشته باشیم.

خبرهای مرتبط با این موضوع را در لینک های زیر بخوانید.

مسائل تجاری و تحولات منطقه و جهان محور گفت‌وگوی ظریف با چاووش اوغلو

روابط ایران و ترکیه در مسیر توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99032616898
  • خبرنگار : 71381

برچسب‌ها