به گزارش ایسنا، حجت الله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: مجلس یازدهم در شرایط حساسی از کشور با اعتماد مردمی که از وعدههای بی پایه مسوولان خسته شده و مشکلات اقتصادی نفس آنها را به شماره انداخته و جوانان تحصیل کرده فرصتهای طلایی زندگی خود را از دست رفته میداند شکل گرفت و با پیام راهگشای مقام معظم رهبری آغاز به کار کرد. چهار سال از سرنوشت قانونگزاری و نظارت به دست نمایندگان این دوره از مجلس خواهد بود که این مجلس و عملکرد آن در محضر خداوند و مردم قرار خواهد داشت.
وی افزود: مجلس یازدهم محکوم به موفق شدن است؛ کسانی که دل در گرو کشور دارند باید برای موفقیت مجلس یازدهم تلاش کنند البته نباید انتظارات عمومی را نسبت به مجلس یازدهم افزایش داد چرا که این مجلس در شرایطی سخت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تشکیل شده که هم سطح توقع مردم از مجلس زیاد است و هم حجم مشکلات در جامعه بالا است.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مجلسی میتواند بیرق در راس امور بودن را برافراشته نگه دارد که تکالیف و وظایف حیاتی خود را بداند. مجلسی میتواند در رساندن کشور به هدفهای والا سهیم باشد که از اولویتهای کشور آگاهی داشته باشد. موضوع جغرافیا نقش آن چنان و بسیار موثری در محرومیت ندارد بلکه این محرومیت زایده برخی سلایق و تصمیم گیریها در همه دولتها است. توزیع ناعادلانه منابع کشور باعث تبعیض و فاصله طبقاتی میشود. لابی گری برای اختصاص بودجه و توزیع ناعادلانه منابع در کنار ایجاد تبعیض موجب اختلافات منطقهای میشود.
وی ادامه داد: برای مثال در برخی مناطق با منابع دولتی سرمایه گذاری میشود ولی دوباره در همان مناطق همان منابع قبل خصوصی سازی میشود. اگر در این امر دقت نشود این موضوع نقطه آغاز محرومیت در مناطق دیگر خواهد بود. اما سهم مناطق محروم از خصوصی سازیها چیست؟ وقتی مناطقی که قبلا توسط دولت توسعه پیدا کرده بار دیگر با خصوصی سازی توسعه پیدا میکند در مناطق محروم هیچ انگیزهای برای کسب و کار بخش خصوصی باقی نخواهد ماند. مهمترین وظیفه مجلس یازدهم در حوزه اجتماعی و سیاسی بازگردادن اعتماد مردم به دستگاههای اجرای، تقنینی و قضایی است اعتماد سازی هم باید در سلوک فردی و رفتار نمایندگان بشد و هم در اقدامات تقنینی و نظارتی آنها تجلی پیدا کند.
فیروزی بیان کرد: علیرغم فعالیتهای ارزشمند در این 41 سال که از انقلاب شکوهمند اسلامی میگذرد کارهای عقب مانده زیادی همچنان باقی است. امروز ظرفیتهای حوزههای گردشگری، کشاورزی، دامپروری و بسیاری از ظرفیتها، ظرفیتهای بزرگی است که فرصت مهمی را برای ما فراهم ساخته و توجه به آنها هم کشور را از وابستگی به نفت نجات میدهد و هم در فضای کسب و کار رونق میدهد.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کمیسیونهای تخصصی مهمترین ظرفیت مجلس در جهت ایفای وظایف نمایندگی است. بسیاری از امور اگر در کمیسیونها به صورت کارشناسی بررسی شود روند قانونگذاری در مجلس تسهیل میشود. پیشنهاد میدهم برنامههای مجلس به گونهای تدوین شود تا فرصت بیشتری برای فعالیت کمیسیونها فراهم شود. حمایت از تولید جزو با سوق دادن نقدیندگی و منابع مالی بانکها به سوی مجموعههای تولیدی و جزو با ایجاد سازوکار مناسب برای توجه به صادرات و جلوگیری از واردات غیر ضروری امکان پذیر نیست. اگر چه صادرات نیاز ضروری و مکمل حوزه تولید است.
وی در پایان اضافه کرد: پیشنهاد اصلاح آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و ایجاد کمیسیون تخصصی تجارت را دارم؛ چرا که تجارت یک امر کاملا تخصصی است و این کمیسیون میتواند سیاستهای حوزه صادرات، واردات، گمرک و تعاملات بانکی حوزه صادرات را به صورت تخصصی مطالعه و در قالب مصوبات به مجلس ریل گذاری کنند از آن جا که به دلیل تحریمهای ظالمانه منابع حاصل از فروش نفت به پایین ترین سطح خود رسیده یکی از راههای فعال کردن چرخ تولید و اقتصاد استفاده از حوزه خصوصی است که در این امر ایجاد کارگروهی فعال در مرکز پژوهش ها برای شناسایی قوانین مزاحم امری لازم است.
انتهای پیام