این کارگردان سینما در گفتوگویی با ایسنا درباره سرنوشت اکران «مصائب شیرین ۲» و اینکه آیا تصمیم به اکران آنلاین آن دارد یا خیر؟ توضیح داد: تا وقتی سالنهای سینما باز بودند که «مصائب شیرین ۲» فرصتی برای نمایش پیدا نکرد. در شرایط حاضر هم قبلا اعلام کردم تصمیم را به شرکای فیلم در فیلمیران و فارابی واگذار کردهام.
وی افزود: بی تردید اکران آنلاین اگر از جهت زیر ساخت اینترنتی و امنیت بازار و معرفی و تبلیغ فیلمها درست عمل کند به مخاطبان فراوانی در سطح کشور دست پیدا خواهد کرد و شرایط برای تولید و توزیع نمایش فیلمهای ایرانی دگرگون میشود.
داودنژاد خاطرنشان کرد : عمده بازار سالن ما در واقع محدود به تهران و 10-12 شهرستان است، اما اکران آنلاین در سراسر کشور میتواند مخاطب داشته باشد. نمیدانم چرا تا به حال مدیریت دولتی و صنفی سینما برای سروسامان دادن به اکران آنلاین اقدام جدی و هماهنگ نکردهاند. ما هنوز حتی به فهرست روشنی از فیلمهای متقاضی و در حال نمایش دسترسی نداریم و آمار فروش فیلمها نیز اطلاع رسانی شفاف نمیشود.
وی در در ادامه درباره سریالی که قرار بود پیشتر برای شبکه نمایش خانگی بسازد، توضیح داد: بله چند بار صحبت شد و قرار بود سریالی برای نمایش خانگی بسازم که نشد. اما این بار سراغ موضوعی رفتهام که سی، چهل سال است با آن سروکار دارم و امکانات آن در دسترسم است. این بار تصمیم دارم در باره شهری که دهها سال است به آن رفت و آمد دارم و از پارسال مخصوصا در شرایط کرونا ساکن آن شدهام فیلم بسازم؛ شهری که با اهالی و کسبه آن اشنا و دوست هستم و فیلمهای مختلفی را در آن ساختهام و اکنون در صدد هستم سریالی را در آنجا کلید بزنم که دامنه آن تا چالوس و تنکابن و روستاهای کوهستانی دو هزار کشیده میشود. حتما متوجه شدهاید که درباره سلمانشهر یا متل قو صحبت میکنم.
این کارگردان در ادامه خبر داد که در حال نگارش فیلمنامه «متل قو» است و اضافه کرد: سریال «متل قو» به سرگذشت اولین شهر ساحلی توریستی ایران میپردازد که در پیش از انقلاب به دست «جمشید جوانشیر» بنیان گذاشته شد و همچنین از روزگاران امروزی آن حکایت میکند که هنوز مورد علاقه و توجه مردم است و در ایام تعطیل از همه جای ایران و مخصوصا تهران به سمت آن سرازیر میشوند و در دهه اخیر با تاسیس یک هتل پنج ستاره ساحلی و هجوم همه برندهای پرآوازه تحولات سریعی در معماری و ساخت و ساز و شیوههای زندگی و سلوک فردی و جمعی این شهر اتفاق افتاده است و اکنون میتواند فضا و زمینه مناسبی را برای تولید یک سریال مفصل و طولانی اجتماعی و خانوادگی فراهم کند.
او در باره نوع داستانها و حال هوای سریال گفت: فیلمهای مصائب شیرین ، هوو، تیغ زن، کلاس هنرپیشگی، مرهم، روغن مار و فِراری از جمله فیلمهایی هستند که میتوانند به عنوان نمونههای دور و نزدیکی از ماجراهای این سریال باشند.
داودنژاد یادآور شد که اکنون مشغول طراحی و نگارش فیلمنامه این سریال است و تلاش میکند تا پاییز آن را برای تولید آماده کند. چنانکه از توضیحات او بر میآید وقایع سریال «متل قو» در حاشیه دریای خزر و جغرافیای چالوس، نمکآبرود، متل قو، نشتارود، عباسآباد، تنکابن و منطقه کوهستانی دو هزار میگذرد.
نقش های اصلی سریال «متل قو» توسط بازیگران حرفهای و نام آشنا ایفا خواهد شد و سایر نقشها را بازیگران آشنای فیلمهای دیگر داودنژاد و بازیگران منطقه و نابازیگران محلی به عهده خواهند داشت.
انتهای پیام