مجید درویشی چهارشنبه ۲۱ خردادماه در قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: بخشی از سیستم آبیاری تحت فشار شهرستان به مرور زمان دچار فرسودگی شده و نیازمند بازسازی است که باید با تسهیلات یارانه ای لازم ضمن تجهیز مابقی اراضی مستعد، در رابطه با نوسازی و احیای سیستم آبیاری نوین نیز در راستای اقتصاد مقاومتی کشاورزان را حمایت کرده و در حفظ و حراست از سفره های آب زیرزمینی دشت اسدآباد بکوشیم.
وی با اشاره به تحقق ۷۸ درصدی بخش جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد در بحث برنامه های اقتصاد مقاومتی افزود: برای رسیدن به برنامه های سند راهبردی سه ساله استان در برش شهرستانی، اقتصاد مقاومتی یکی از مطمئن ترین راه ها برای تحقق این سند مهم پیش بینی و هدفگذاری شده خواهد بود.
درویشی با بیان اینکه کشاورزی و دامداری از مهمترین مشاغل شاخص اسدآباد به شمار می رود، اضافه کرد: تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی و دامی در شهرستان اسدآباد توسعه و رونق هر چه بیشتر صنایع فرآوری و تبدیلی را در این منطقه برای ارتقاء ارزش افزوده و رونق اشتغال می طلبد.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: با توجه به امکانات موجود باید با تمام توان در مسیر سند راهبردی پیش بینی شده برای شهرستان پیش برویم و مدیرانی که نمی توانند برای بهبود کیفیت و شرایط معیشت مردم با برنامه های تعیین شده گام بردارند انصاف نیست که پشت این میز بنشینند.
درویشی با اشاره به چهار کمیته عمران و انرژی، علم و فناوری، اقتصادی و گفتمان سازی به عنوان کمیته های زیر مجموعه قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرستان تصریح کرد: این کمیته ها موظف هستند با نیازسنجی و اولویت بندی های لازم در مسیر تحقق برنامه های تعیین شده سند راهبردی حرکت کرده و با خلاقیت و نوآوری برای کمک به اقتصاد منطقه تلاش کنند.
وی در ادامه مطالعه و اجرای طرح مدیریتی منطقه حفاظت شده آلموبلاغ را یکی از برنامه های سند راهبردی سه ساله شهرستان عنوان کرد و گفت: در پروژه های مصوب سال ۹۸ اعتباری افزون بر ۲۰ میلیون تومان به مطالعه و اجرای طرح مدیریتی منطقه حفاظت شده آلموبلاغ اعتبار مصوب شد که این اعتبار تخصیص یافت و در حال حاضر این پروژه در دست اجرا قرار دارد.
انتهای پیام