رسول جلیلی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه متاسفانه به علت شیوع بیماری ویروسی کرونا و تعطیلی هتل ها، رستوران ها و فست فوتها مصرف گوشت مرغ ۲۰ تا ۳۰ درصد در استان کاهش یافته است، اظهار کرد: این امرموجب برهم خوردن عرضه و تقاضای گوشت مرغ گردیده و به تبع آن کاهش قیمت گوشت مرغ را به دنبال داشته است.
وی با اشاره به کاهش قیمت مرغ به واسطه کاهش تقاضا افزود: ارائه بستههای حمایتی پیشبینی شده از سوی دولت و خرید تضمینی گوشت مرغ مازاد مرغداران را از طریق تشکلها و زنجیرهها به قیمتهای مصوب از اقداما انجام شده در راستای رفع خسارات از مرغداران استان است.
وی با اشاره به تعداد واحدهای مرغداری در استان گفت: تعداد واحدهای مرغداری گوشتی استان به تعداد ۷۳۶ واحد و به ظرفیت بیش از ۱۵ میلیون قطعه و تعداد واحدهای مرغ گوشتی شهرستان ارومیه ۱۳۶ واحد بیش از ۳ میلیون قطعه در دوره است.
این مسئول خاطر نشان کرد: در سال گذشته در آذربایجانغربی بیش از ۱۰۱ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
جلیلی در خصوص اقدامات انجام شده مرغداری ها جهت جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا و رعایت پروتاکلهای بهداشتی گفت: مرغداریها برای جلوگیری از شیوع بیماری در واحدهای خود، بطور جدی شرایط بهداشتی و قرنطینه را با تجهیز، نوسازی، بهینه سازی و اصلاح ساختار واحدهای خویش رعایت میکنند و در این راستا سازمان جهاد کشاورزی تسهیلات مکانیزاسیون بدون محدودیت در اختیار تولید کنندگان بخش قرار داده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در شرایط فعلی عمده ترین مشکلات مرغداران تامین نهاده، نوسانات قیمت جوجه یکروزه و گوشت مرغ است، یادآور شد: تامین نهاده با تلاش شبانهروزی مسئولین ذیربط کشوری و استانی در حال عادی سازی است و برای حل مشکلات نوسانات قیمت جوجه یکروزه و گوشت مرغ باید تشکلهای تخصصی طیوربا همکاری سیستمهای دولتی در سطح کلان کشور و به تبع آن در استان با مدیریت تولید در تمامی حلقه های صنعت طیور اعم از مرغ اجداد، مرغ مادر گوشتی و مرغ گوشتی تحت سامانه یکپارچه سماصط نسبت به تنظیم عرضه و تقاضای گوشت مرغ را مدیریت کنند.
انتهای پیام