محمدرضا کنعانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: امسال با توجه به شرایط آب و هوایی، شاهد پوشش گیاهی بسیار مناسبی در سطح مراتع و جنگلها هستیم که این موضوع خطر وقوع حریق در این عرصهها را بهشدت افزایش داده است.
وی با اشاره به خطر وقوع حریق بهویژه در پارک ملی گلستان، افزود: در گلستان، بهجز پارک ملی گلستان در هیچ نقطه دیگری از استان آتشسوزیهای طولانیمدت را نداشتیم؛ آتشسوزیهایی که حتی هفتهها در این نقطه ادامه داشته است. صعبالعبور بودن منطقه کار اطفای حریق را با مشکل روبهرو میکند.
مدیرکل محیط زیست گلستان با تأکید بر اینکه بسیار نگران حریق در پارک ملی گلستان هستیم، تصریح کرد: با همکاری بخش خصوصی، نیروهای آتشبان به مدت 4 ماه در سه نقطه از پارک ملی گلستان که سابقه تاریخی وقوع حریق دارد، مستقر خواهند بود.
کنعانی با اشاره به اینکه نیروهای آتشبان از اواخر خردادماه تا اواخر مهرماه در این نقاط مستقر خواهند بود، تصریح کرد: خرید تجهیزات اطفای حریق، تیغ زدن دو طرف جاده، احداث آتشبر، برقراری گشتهای منظم و... از دیگر اقدامات در دست بررسی است. بهمنظور همافزایی و بهرهگیری از ظرفیت سایر دستگاهها، جلساتی را با آنها برگزار کردیم.
وی در خصوص نصب سنسور اعلام حریق در پارک ملی گلستان، گفت: در گذشته تفاهمنامهای بین وزارت ارتباطات، سازمان حفاظت محیط زیست و استانداری گلستان برای نصب سنسور اعلام حریق به امضاء رسیده بود که هنوز اجرایی نشده و مراحل پایانی را طی میکند.
مدیرکل محیط زیست گلستان با اشاره به پیشبینی حریقهای بزرگ در استان گلستان در سال جاری، اظهار کرد: باوجود تمامی تلاشها، تجهیزات برای اطفای حریق کافی نیست.
به گزارش ایسنا، پارک ملی گلستان با دارا بودن گونههای مختلف گیاهی و جانوری، در سال ۱۳۵۴ به عنوان ذخیرگاه زیست کره در زمره ۵۰ ذخیرگاه بیوسفری جهان در لیست یونسکو ثبت شد.
انتهای پیام