تولید واکسن کرونا برای کشورهای کم‌درآمد دنیا

شرکت داروسازی " آسترازنکا" اعلام کرد که با دو قرارداد جدیدی که امضا کرده، قادر خواهد بود دو میلیارد دوز از واکسن بالقوه کووید-۱۹ را به تولید برساند.

به گزارش ایسنا به نقل از بی‌بی‌سی، ماه گذشته، شرکت داروسازی " آسترازنکا"(AstraZeneca)  اعلام کرد که می‌تواند یک میلیارد دوز از واکسن "کووید-۱۹" خود که با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخته شده را به تولید برساند.

روز گذشته این شرکت دو قرارداد جدید امضا کرد که به " آسترازنکا" اجازه می‌دهد تولید خود را دو برابر کند.

یکی از این قراردادها که ۷۵۰ میلیون دلار ارزش دارد، با دو سازمان سلامتی بسته شده که توسط بنیاد "بیل و ملیندا گیتس" حمایت می‌شود.

 قرارداد دیگر با همکاری "موسسه سروم هند"(SII) است. موسسه‌ای که بزرگترین تولید کننده واکسن جهان است.

طی قرارداد روز گذشته، شرکت "آسترازنکا" نیمی از دوزهای واکسن "کووید-۱۹" خود را برای کشورهایی با درآمد کم و متوسط تولید می‌کند.

به این ترتیب، موسسه‌های تحت قرارداد، "سازمان ابتکارات برای آمادگی در برابر اپیدمی‌ها"(CEPI) و" اتحاد جهانی واکسن و ایمن‌سازی"(Gavi) به یافتن امکانات و تسهیلات برای تولید ۳۰۰ میلیون دور از واکسن کووید-۱۹ کمک خواهند کرد.

انتظار می‌رود که تحویل واکسن تا پایان سال جاری آغاز شود.

 "پاسکال سوریوت"(Pascal Soriot) مدیر اجرایی شرکت "آسترازنکا" گفت که انتظار دارد اثربخشی واکسن "AZD۱۲۲۲" تا ماه اوت مشخص شود.

این در حالی است که  "ریچارد هچت"(Richard Hatchett ) مدیر اجرایی سازمان "CEPI" گفت هنوز احتمالاتی وجود دارد که این واکسن موثر نباشد.

توافقنامه شرکت "آسترازنکا" با موسسه "سروم" هند راجع به تولید یک میلیارد دوز برای کشورهای کم درآمد است که در این قرارداد تعهدی مبنی بر تولید ۴۰۰ میلیون دوز قبل از پایان ۲۰۲۰ میلادی ارائه گردیده است.

"پاسکال سوریوت" اظهار کرد، شرکت "آسترازنکا" در حال ساخت تعدادی زنجیره تامین در سراسر جهان است تا از دسترسی جهانی به واکسن در دوران پاندمی کروناویروس حمایت کند و تاکنون ظرفیت تولید دو میلیارد را تامین کرده است.

این شرکت داروسازی پیش از این توافق کرد که ۳۰۰ میلیون دوز از این واکسن بالقوه را برای آمریکا و ۱۰۰ میلیون دوز برای انگلیس تولید کند. پیش‌بینی می‌شود این دوزها در ماه سپتامبر آماده تحویل باشند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99031609263
  • خبرنگار : 71603