دکتر علی حیاتنیا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه سهام عدالت از روز اول با هدف توزیع عادلانه ثروت بین مردم و خصوصا دهکهای پایین اختصاص یافت، گفت: در این سالها نه تنها افراد از سود سالیانه این سهام برخودار شدند، بلکه ارزش سهام آنها نیز ارتقا یافت.
وی ادامه داد: هم اکنون با آزادسازی سهام عدالت امکان خرید و فروش آن برای سهامداران فراهم شده و مردم میتوانند در مرحله اول 30 درصد سهام خود را بفروشند.
به گفته این کارشناس مسائل اقتصادی، سهام عدالت عمدتا از سهام شرکتهای بنیادین و سود ده تشکیل شده که در آینده ارزش آنها بیشتر خواهد شد و با این وجود بهتر است افراد سهامداری خود را ادامه دهند.
وی معتقد است، چنانچه همه افراد به صورت فوری و همزمان نسبت به فروش سهام عدالت اقدام کنند، به دلیل افزایش عرضه قیمت سهام پایین خواهد آمد و حتی ممکن است از قیمت تعادلی و واقعی سهم نیز کمتر باشد که در این شرایط زیان جمعی رخ خواهد داد.
این کارشناس مسائل اقتصادی اضافه کرد: در چنین شرایطی، ممکن است برخی که از ویژگیها و ارزش واقعی سهام عدالت خبر دارند، آن را با قیمت پایین از مردم بخرند که این کار به زیان سهامداران تمام خواهد شد.
حیاتنیا با بیان اینکه بهتر است افراد فعلا اگر نیاز ضروری ندارند سهام عدلت خود را نفروشند، خاطرنشان کرد: اگر هم به پول آن نیاز است توصیه میشود مقداری در فروش سهام خود تاخیر بیندازند یا بخش کمی از آن را به فروش برسانند.
وی درباره روش مدیریت سهام عدالت نیز عنوان کرد: بهتر است افراد به شیوه مستقیم مدیریت سهام عدالت را بر عهده بگیرند، زیرا این امر باعث افزایش دانش مالی و آشنایی آنها با فضای بازار سرمایه خواهد شد.
حیاتنیا تاکید کرد: صرفا افرادی که سواد کافی و یا دانش مالی چندانی ندارند میتوانند از مشاوره شرکتهای کارگزاری استفاده کنند.
انتهای پیام