فقط ۳۰ درصد آب شرب کرج از سد طالقان و امیرکبیر تأمین می‌شود

مدیر آبفای کرج گفت: اغلب چاه‌های  کرج عمیق هستند و این نشان دهنده وضعیت منابع آب‌های زیرزمینی این شهرستان و ضرورت مصرف بهینه آب است.

شهرام حافظ در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه  ۱۵ روز آخر اسفند و مرداد ماه اوج مصرف آب توسط مشترکین است، اظهار کرد:  در روزهای آخر سال به واسطه خانه تکانی و در مرداد ماه هم که اوج گرمای هوا و استفاده از وسایل سرمایشی است، با افزایش قابل توجه مصرف آب مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه نوروز امسال به واسطه شیوع کرونا مصرف آب مشترکین کرجی کاهش نیافت، توضیح داد: هر سال به واسطه سفرهای نوروزی مصرف آب مشترکین در فرودین ماه حدود ۳۰ درصد کاهش پیدا می‌یابد ولی امسال به واسطه شیوع کرونا اغلب خانواده‌ها در خانه ماندند و همین باعث شد مصرف آب کم نشود.

حافظ تاکید کرد: علی رغم عدم کاهش مصرف آب، از ابتدای سال تا کنون مشکل خاصی در تامین آب مورد نیاز مشترکین نداشتیم و فقط در برخی مناطق با افت فشار آب مواجه بوده ایم.

این مسئول اضافه کرد: خرمدشت و منطقه پیشاهنگی بیشترین افت فشار و قطعی گاه به گاه آب را دارند که علت آن ساخت و سازهای غیر مجاز و بیش  از حد استاندارد است به عنوان مثال هر مشترک در منطقه رجایی شهر روزانه ۱۸۰ لیتر آب مصرف می‌کند ولی در این مناطق به طور میانگین هر فرد روزانه ۲۸۰ لیتر آب مصرف می کند.

وی ادامه داد: در این مناطق در روزهای گرم سال شاهد شست وشوی فرش، ماشین و ... هستیم و در کنار آن ساختمان‌هایی می بینیم که سه طبقه مجوز دارند ولی در شش طبقه ساخته شده و مردم را در خود جای داده‌اند.

مدیر آبفای کرج اضافه کرد: با این اوصاف تامین آب شرب کافی برای مشترکین این مناطق واقعاً با دشواری مواجه است.

وی با بیان اینکه منابع آبی کرج محدود است و ضرورت دارد مشترکان مدیریت مصرف را مد نظر قرار دهند، گفت: ۷۰ درصد آب شرب مشترکین کرجی از چاه و تنها ۳۰ درصد آن از دو سد طالقان و کرج تامین می‌شود.

وی افزود: اغلب چاه‌های  کرج عمیق هستند و این نشان دهنده وضعیت منابع آب‌های زیرزمینی این شهرستان و ضرورت مصرف بهینه آب است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99031005299
  • خبرنگار : 50024