دوست محمد کلیم اظهار داشت: خبر در حال نشر در فضای مجازی در مورد تشکیل طوفان حاره ای شمال اقیانوس هند و حرکت آن به سوی سواحل جنوب استان مربوط به خرداد سال گذشته و تشکیل طوفان حاره ای وایو است که هیچ ربطی به شرایط کنونی دریای عمان ندارد.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان توضیح داد: برسی الگوهای پیش یابی نشان می دهد که در سه روز آینده هیچ اثری از تشکیل سیکلون در دریای عمان و نزدیکی سواحل استان ما وجود ندارد اما یک آشفتگی حاره ای در نزدیکی خلیج عدن وجود دارد که هیچ تهدیدی برای سواحل استان در پی نخواهد داشت.
کلیم خاطرنشان کرد: اگرچه خروجی مدل ها برای پنج روزه آینده نشان می دهد که احتمالاً یک کم فشار حاره ای در حوالی مدار 12 درجه شکل می گیرد که صحبت کردن در باره آن در بازه زمانی کنونی خیلی زود است.
وی با بیان اینکه این اداره کل آخرین وضعیت پدیده های جوی-دریایی تأثیر گذار بر سواحل استان و فعالیت های دریایی این منطقه را مدام رصد می کند، گفت: هر گونه احتمال شکل گیری طوفان حاره ای در مناطق دور از سواحل و نزدیکی سواحل استان در روزهای آینده به اطلاع مردم خواهد رسید.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سازمان هواشناسی تنها مرجع رسمی پایش و پیش بینی وضع هوای کشور است و مردم برای اطلاع از وضعیت جوی تک تک شهرهای کشور به سایت سازمان هواشناسی به نشانی irimo.ir و یا سایت های ادارات کل هواشناسی استان ها مراجعه کنند.
انتهای پیام