حبیب مقیمی کارگردان و نویسنده تئاتر در گفت و گو با ایسنا گفت: کرونا و شرایط حاضر جامعه به یک دوران تبدیل شده است و در آینده نیز با مشخصههای تاریخی خاص خودش از آن یاد خواهد شد.
وی افزود: در این دوران گروههای نمایشی بسیار تحت تاثیر قرار گرفتند. تئاتر نیازمند صحنه و تماشاگر زنده است. گروههای نمایشی از ماهیت اصلی خودشان فاصله گرفتند و این امر قطعا دارای تبعات است.
وی ادامه داد: گروههای نمایشی در این دوران تهدید را به فرصت تبدیل کردهاند. اجراهای آنلاین برگزار شد و صفحههایی در فضای مجازی به این کار اختصاص داده شد.
این سرپرست گروه نمایشی گفت: گروه نمایشی ما نیز، اجراهای رادیویی خود را در صفحه فضای مجازی که به این کار اختصاص یافته است، منتشر کرده است.
مقیمی ادامه داد: قشر هنرمند به خصوص تئاتریها افراد ثروتمندی نیستند. منبع درآمدشان از محل همین فعالیتهای هنری است. در این دوران منبع درآمد آنان حذف شده است و کسی به فکر این گروه از جامعه نیست.
وی اظهارکرد: پس از دوران کرونا کارهای بسیاری را شاهد خواهیم بود که برای بیشتر برای جبران خسارت های مالی خواهد بود. این آثار نمایشی ممکن است کارهای فاخری نباشد؛ چون دغدغه مالی مطرح است.
مقیمی گفت: تمام کارها به روال سابق خود بازخواهندگشت هر چند با کمی تغییر، نمایشها به روی صحنه خواهند رفت و تماشاگران حضور خواهند داشت اما باید فعلا همه پروتکلهای بهداشتی رعایت شود.
وی اظهارکرد: بازگشایی امکان هنری باید در اولویت دوم و بعد از بازگشایی امکان مذهبی قرار بگیرند. تا اهالی تئاتر هم بتوانند به درآمد سابق شان بازگردنند.
مقیمی، کارگردان تئاتر، در رابطه با دوران پساکرونا گفت: در آثار پسا کرونا رگههایی از نفوذ این بیماری را خواهیم دید. متلکهای اجتماعی کرونایی و شوخیهای بهداشتی کرونایی، مزه کارهای نمایشی خواهد شد.
وی ادامه داد: قرنطینه و خالی شدن فضای هنری جامعه انتظار مردم را به سمت و سوی کارهای شادتر می برد. این نمایش ها بیشتر مورد استقبال عموم قرارخواهد گرفت.
مقیمی یادآورشد: در دوران سختی به سر میبریم. استرس، نگرانی و شنیدن اخبار ناگوار باعث شده اند ما به دنبال جایگاهی برای رهایی از این احساسات منفی باشیم. خنده بهترین راه درمان برای این نگرانی هاست.
انتهای پیام