به گزارش ایسنا، لیلا خالد در این نشست با اشاره به اینکه «مسئله فلسطین برخلاف انتظار بنیانگذاران رژیم صهیونیستی از خاطره نسلهای جدید فلسطینی پاک نشده است» ادامه داد: حتی هنوز در اردوگاههای آوارگان اگر از یک کودک بپرسید اهل کجا هستید، می گوید اهل فلان روستا در فلسطین هستم.
وی با اشاره به اینکه «فلسطینیها در جوامع میزبان جزء طبقات تحصیل کرده محسوب میشوند» اظهار داشت که نسل جدید فلسطین خود را وقف تقویت دانش کرده است.
فاروق العزه هم در ادامه با اشاره به شکست تجربیات مربوط به مذاکرات در تاریخ فلسطین تصریح کرد که تمام راههای سیاسی شکست خوردهاند و گزینهای جز مقاومت باقی نمانده است.
حماده فراعنه نیز با اشاره به اینکه «تمام راه حل سیاسی ماحصل تغییر در توازن قواست» اظهار داشت که معامله قرن محصول چند تحول منطقهای از جمله ضعف و عدم اتحاد گروههای فلسطین، جنگها در جهان عرب(در سوریه، عراق و لیبی)، بحران در روابط ایران و کشورهای خلیج فارس، انقسام در اتحادیه اروپا و دعواهای داخلی در ایالات متحده است.
لیلا خالد در بخش دیگری از این میزگرد که از صفحات اجتماعی سفارت جمهوری اسلامی ایران در امان به طور زنده پخش می شد، گفت: امروز جوانان فلسطینی علاوه بر اسلحه سلاح جدیدی به نام اینترنت دارند که با آن میتوانند آگاهی عمومی را درباره ماهیت اسرائیل افزایش دهند. همین آگاهی عمومی می تواند منجر به تکرار تجربه آپارتاید در آفریقای جنوبی شود که جهان آنرا محکوم کرد. کیان غاصب براساس تمام معیارها از فلسطین قویتر است الا معیار اخلاقی و منطقی و در این نبرد حقانیت ندارد.
برنامه سالانه روز قدس که با حضور ده ها نفر از فعالان سیاسی فلسطینی و اردنی در سفارت جمهوری اسلامی برگزار می شد، امسال به دلیل رعایت تدابیر مقابله با کرونا با حضور تنها سه نفر برگزار شد و این برنامه به طور زنده از صفحات اجتماعی سفارت ایران در توئیتر، فیس بوک, اینستاگرام به طور زنده پخش شد.
انتهای پیام