به گزارش ایسنا، علی عشاقی در جلسه رصد و پیمایش تفاهمنامههای منعقد شده توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با فرمانداریهای پاکدشت، ورامین، اسلامشهر، رباط کریم، ملارد و پردیس با بیان اینکه سال گذشته یکی از عجیبترین سالهایی بود که ایرانیها تجربه کردند، گفت: مجموعه اتفاقاتی که در این سال رخ داد، زندگی بسیاری را تحت تاثیر قرار داد. سالی که در روزهای پایانی آن به یکی از عجیبترین تجربههای بشری در ایران و جهان تبدیل شد.در پایان سال گذشته با بحران شیوع بیماری کرونا در استان تهران روبرو شدیم که بلافاصله برای پیشگیری، مبارزه و درمان بیماری کرونا، ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در استان به ریاست استاندار محترم تهران تشکیل و فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سپرده شد.
وی با قدردانی از اقدامات ارزشمند و جهادگرانه کادر درمانی بیمارستانهای استان در طول زمان مبارزه با بیماری کرونا اظهارکرد: در روزهای آغازین شیوع ویروس کرونا در استان تهران، کادر درمانی بیمارستانهای تحت پوشش سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران به صورت شبانهروزی، پذیرش و درمان مبتلایان به ویروس کرونا از استان تهران و سایر استانهای کشور را برای ارائه خدمات مطلوب در اولویت برنامههای خود قرار دادند.
رئیس حوزه ریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با اشاره به حجم بالای مراجعان به بیمارستانهای استان در روزهای آغازین شیوع ویروس کرونا گفت: حجم بالای مراجعه مبتلایان به ویروس کرونا موجب شد که افزایش مراجعان با میزان ظرفیت و وضع موجود بیمارستانها همخوانی نداشته باشد و بیمارستانها با بحران کمبود شدید تخت بستری و تجهیزات درمانی روبه رو شوند. به همین دلیل برای مدیریت این بحران، استاندار تهران با همکاری و همراهی سازمان مدیریت و برنامهریزی، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و روسای دانشگاههای علوم پزشکی استان، استفاده از ظرفیت ماده ۷۸ قانون محاسبات عمومی کشور برای تجهیز کمبودهای عنوان شده توسط بیمارستانهای استان را یکی از اولویتهای برنامههای خود قرار داد.
عشاقی با تشکر از همراهی فرمانداران استان در خصوص مدیریت و کنترل بیماری کووید 19 در شهرستانهای استان و استفاده از ظرفیت ماده ۷۸قانون محاسبات عمومی کشور گفت: رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران به عنوان معاون پشتیبانی و بودجه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونای استان، در راستای استفاده بهینه از منابع ارزش افزوده در اختیار فرمانداریها طی اقدامی بین فرمانداری شهرستانهای اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، تهران، ری، پاکدشت، ورامین و پردیس با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران تفاهمنامهای را تدوین و ابلاغ کرد که این امر منجر به انعقاد ۱۶ تفاهمنامه با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد تومان برای تجهیز ۳۵ بیمارستان برای خدماترسانی مطلوب به شهروندان شد.
وی افزود: برای تامین لوازم ضروری و تادیه مطالبات کارکنان ایثارگر و مقابله اثربخش با ویروس کرونا، مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۷۳ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده در اختیار فرمانداران برای تجهیز بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اساس تفاهمنامه منعقد شده اختصاص یافت.
در ادامه این جلسه خدادوست - معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی - با قدردانی از همراهی استاندار تهران، فرمانداران و سازمان مدیریت تهران گفت: در روزهای نخست برخی از بستههای بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها را تا ۷ برابر قیمت بازار خریداری میکردیم اما همدلی مردم و برخی شرکتها موجب شد این بستهها در تهران بهسرعت تولید شود که پس از نیازسنجی از بیمارستانها برای تامین مالی و خرید این تجهیزات، تفاهمنامههای لازم منعقد شد.
وی در دفاع از بودجههای مصرف شده اظهارکر: در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، ۱۹ بیمارستان از بیمارستانهای زیر نظر دانشگاه شهید بهشتی را وارد مدار درمان این بیماری کردیم. قطعا مردم تهران میدانند که این بیمارستانها از نقاط مختلف کشور و شهرستانهای استان تهران، بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را پذیرش میکردند.
بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، حاضرین موضوع میزان جذب منابع ارزی هیات امنا و نحوه هزینه کرد منابع تخصیص یافته از محل ارزش افزوده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را مورد بحث و بررسی قرار دادند که طی آن مقرر شد گزارش مبسوطی از تعهدات صورت گرفته منطبق با تفاهمنامههای منعقد شده از سوی دانشگاه به فرمانداریها، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات تا اواسط خرداد ماه ارائه شود.
انتهای پیام