به گزارش ایسنا، مهدی صنایعیان، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به بومیسازی فناوری ساخت سیستمهای انرژی شیمیایی کورههای قوس الکتریکی، گفت: کورههای قوس الکتریکی یکی از روشهای پرکاربرد فولادسازی است و میتواند انرژی شیمیایی کورهها را با تزریق اکسیژن و کربن تامین کند. کاربرد این محصول برای افزایش بهره وری در تولید فولاد و ساخت فولادهای تمیز است و در حال حاضر این محصول نیازهای صنعت فولاد را رفع میکند.
وی با اشاره به چالشهای نمونه خارجی این محصول، خاطر نشان کرد: کورههای قوس الکتریکی وارداتی اغلب عمری کوتاه داشتند؛ چرا که این تجهیزات مصرفی هستند و پس از گذشت مدت زمانی فرسوده میشوند ولی ما در تولید و ساخت این محصول بر روی طول عمر آن کار کردیم و عمر مفید این دستگاه را به سه برابر افزایش دادیم. همچنین علاوه بر این مورد کارایی آن نیز سه برابر شده است.
صنایعیان قیمت نمونه داخلی را یک چهارم نمونه خارجی دانست و ادامه داد: در حال حاضر فولاد مبارکه اصفهان از کورههای قوس الکتریکی د خلی استفاده میکنند و سال گذشته با استفاده از آن 25 میلیارد تومان صرفه جویی ارزی در این شرکت رخ داد. همچنین در حال انعقاد قرارداد برای تامین نیاز سه شرکت فعال در حوزه فولادسازی هستیم و توانایی رفع نیاز کشور به این محصول دانش بنیان را داریم.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، طراحی نخستین کوره قوس الکتریکی با فناوری کاملا ایرانی در این شرکت و با همکاری فولاد مبارکه اصفهان در حال انجام است.
انتهای پیام