عباس آذرپیکان در نشستی که با حضور مجری طرح و مدیر توسعه زیرساخت های مسافری و گردشگری دریایی سازمان بنادر و دریانوردی و شهردار بندر چابهار برگزار شد با اشاره به وجود جاذبه های منحصر سواحل چابهار گفت: با موقعیت و پتانسیل های گردشگری دریایی و ساحلی بزرگترین بندر اقیانوسی کشور، این سواحل ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری کشور را دارد.
وی افزود: در راستای مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی، تعامل شهر و بندر و همچنین به منظور نفع و بهره مندی اجتماعی از ظرفیت های گردشگری، ساخت این نوع اسکله در سواحل چابهار در دستور کار قرار دارد.
معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مراحل ساخت اسکله گردشگری پس از انجام مطالعات جانمایی توسط سازمان بنادر و دریانوردی و اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان آغاز خواهد شد.
انتهای پیام