به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، در این دیدار سفیر اتریش ضمن معرفی خود و فعالیت حرفهایاش در طول دو دهه گذشته، کتابی در خصوص عملکرد اتریش در حوزه تعامل با ادیان خصوصاً مسلمانان در این کشور و همچنین در بوسنی و هرزه گووین را به ستاد حقوق بشر هدیه کرد.
شلتس، ضمن اشاره به ملاقات سازنده آقای سباستین کورز (Sebastian KURZ) وزیر خارجه اسبق و نخست وزیر کنونی اتریش با دکتر محمد جواد لاریجانی دبیر سابق ستاد حقوق بشر در سال 2015 و آثار مثبت آن در روابط دو کشور در ادامه به تشریح رهیافت جدید اتریش موسوم به "سیاست همکاریهای چند بخشی " پرداخته و افزود: همکاریهای قضایی یکی از وجوه این سیاست میباشد.
تفرشی معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص حوزه فعالیت و وظایف ستاد حقوق بشر در داخل و عرصه بین المللی خصوصاً کار با شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و تبادل تجارب و گفتوگوهای حقوقی - قضایی با برخی از کشورهای اروپایی، از تدوین سازوکاری برای همکاری دو کشور در این حوزه استقبال کرد.
وی ضمن اشاره به تداوم اعمال انواع تحریمهای ظالمانه و غیر قانونی توسط آمریکا و چند دولت خاص علیه ملت ایران و اجتناب ناپذیر بودن آثار سوء آن بر معیشت مردم، نحوه مبارزه با ویروس مرگبار و فراگیر کرونا در بخشهای مختلف کشور خصوصاً از منظر عملکرد قوه قضائیه یعنی اعطای مرخصی به بیش از 110 هزار زندانی و آزادی کامل بیش از 14 هزار تن را نماد اعتلای ارزشهای حقوق بشری در سیستم قضایی کشور دانست.
معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر افزود: نگاه سیستم قضا به ظرفیت عفو در ساختار سیستم قضایی و سیستم کیفری جمهوری اسلامی ایران، ترجمان اهمیت و پاسداشت کرامت انسان است.
وی افزود: ایران تنها کشوری است که 14 بار در سال به مناسبتهای مختلف اعم از اعیاد ملی و مذهبی در قالب پیشنهاد رئیس قوه قضائیه و تائید مقام رهبری، موجبات آزادی دائم و یا کاهش مجازات دهها هزار زندانی در سراسر کشور را فراهم میآورد.
سفیر اتریش در تهران در پایان ضمن تشکر از توضیحات داده شده خواستار تداوم و گسترش همکاریهای دو کشور گردید.
انتهای پیام