به گزارش ایسنا پروفسور دریانو هادی جاهجانو، دوشنبه در اولین روز از هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی در مورد مجموع اقدامات کشور اندونزی در رویارویی با چالش کرونا گفت: با آغاز همهگیری، آژانس مدیریت بحران اندونزی، اطلاعات و آمار را هر روز ارائه میدهد؛ همچنین تدابیر و قوانین مربوط به فاصلهگذاری اجتماعی را تعیین میکند.
وی با اشاره به همکاری بخشهای مختلف در حل چالش کرونا با بیان اینکه بسیاری از دانشگاهها ابتکارات و اقدامات زیادی در تولید دستگاهها و تجهیزات پزشکی داشتند، اظهار کرد: ساخت دستگاه ونتیلاتور، رباتهای کمککننده به نیروهای درمان و وسایل حفاظت شخصی از جمله این ابتکارات بود.
جاهجانو افزود: همچنین دانشگاهها با برگزاری وبینارها و توصیههای برخط در آموزش مردم برای حفاظت از خود و مسئولیت اجتماعی مراقبت از دیگران به جلوگیری از شیوع این بیماری کمک کردند.
رئیس دانشکده داروسازی موسسه فناوری بندانگ اندونزی با بیان اینکه بر اساس آمار این آژانس تاکنون ۱۴۰ هزار آزمایش انجام شده است، گفت: علاوه بر آن شرکتهای درمانی و تولید دارو نیز با اهدای داروهای لازم به نظام بهداشت و درمان در بهبود بیماران مبتلا به کرونا کمک کردند.
وی با اشاره به دیگر اقدامات در اندونزی گفت: سازمانهای مردم نهاد اجتماعی نیز با آموزش مردم برای جلوگیری از شیوع کرونا همچنین مراقبت از بیماران و افراد خانواده آنها به میدان آمدند. این سازمانها همچنین به افرادی که بیکار شدند، کمک کردند، بخشهای مسئولیت اجتماعی شرکتها نیز به کارمندان و کارگران خود حمایتهای لازم را ارائه دادند.
جاهجانو خاطر نشان کرد: همه بخشها شامل دانشگاهها، سازمانهای مردمنهاد، شرکتهای داروسازی و افراد حقیقی و حقوقی و شرکتهای مختلف و نظام بهداشت و درمان در آموزش مردم، درمان بیماران و حمایت از آسیبدیدگان کرونا کمک کردند.
انتهای پیام