رییسی: آمریکا گرفتار اعتراضات مردمی شده است

رئیس قوه قضاییه گفت: آمریکا با ۹۰ هزار کشته بر اثر شیوع کرونا، گرفتار اعتراضات مردم این کشور شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضائیه، آیت‎الله سید ابراهیم رییسی در جلسه صبح امروز شورای عالی قوه قضاییه، با اشاره به حضور مؤمنانه و با اخلاص مردم به ویژه جوانان در مراسم‌های با شکوه لیالی قدر، از رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی در مراکز مذهبی تقدیر کرد.

رییس قوه قضاییه همچنین با اشاره به در پیش بودن روز جهانی قدس و با تاکید بر اینکه آزادی قدس شریف همچنان اولویت امت اسلامی است اظهار داشت: امروز هم بعد از ۷۲ سال نکبت رژیم صهیونیستی و نقض پیمان‎ها و جنایاتی که علیه مردم فلسطین و لبنان و دیگر کشورهای منطقه انجام داده‎اند، به‎دنبال پیاده‎سازی طرح ننگین معامله قرن هستند.

رییسی طرح موضوع الحاق کرانه باختری به سرزمین‎های اشغالی به‎عنوان گام مقدماتی برای اجرای معامله قرن دانست و خاطر نشان کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی هرگز موفق به اجرای این طرح نمی‌شوند و انتفاضه گسترده‎تری نسبت به گذشته در فلسطین و حتی در سطح منطقه شکل خواهد گرفت.


 آمریکا گرفتار اعتراضات مردمی شده است

رئیس قوه قضاییه گفت: پس از اضمحلال داعش که مولود آمریکا و رژیم صهیونیستی بود، اسرائیلی‎ها تلاش کردند از انفعال خارج شوند، اما بر همگان روشن است که آن‌ها در وضعیت استیصال به‎سر می‌برند و آمریکا که همواره دنبال ایجاد آشوب و ناامنی در دیگر کشورهاست، با ۹۰ هزار کشته بر اثر شیوع کرونا، گرفتار اعتراضات مردم این کشور شده است.


رییسی با بیان این‎که در آمریکا روزانه تعداد زیادی وارد زندان می‎شوند که در شرایط نامناسبی به سر می‌برند و زندان‎های این کشور از جهات مختلف وضعیت اسفناکی دارد، نسبت به سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر روحیه استکباری و جنایات آمریکایی‌ها و همچنین عدم توجه آن‌ها به وضعیت زندانیان به ویژه رنگین‎پوستان ابراز تأسف کرد.

رییس قوه قضاییه با تأکید بر این‎که سودای شکل گیری خاورمیانه آمریکایی به بایگانی تاریخ سپرده خواهد شد، تصریح کرد: خروج آمریکا از منطقه با اراده مردم منطقه رقم خورده و آغاز شده و قطعاً به برکت خون شهید سلیمانی و شهدای مقاومت، به ثمر می‌نشیند و شرایط منطقه متفاوت خواهد شد.

وضعیت بازار رضایت‌بخش نیست؛ دولت و دستگاه‎های نظارتی ورود کنند

رییسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارشات و شکایاتی که نسبت به وضعیت بازار به قوه قضائیه رسیده است، اظهار داشت: شرایط بازار برای مصرف‎کنندگان و تولیدگران مناسب و رضایتبخش نیست و نیازمند یک نظارت جدی از سوی دستگاه‎های مسئول است.


رییس قوه قضاییه، قیمت‌‎گذاری کالاها برای حمایت از مصرف‎کنندگان و همچنین برخورد با افراد متخلف و متجاسر به قانون را از حقوق مردم دانست و گفت: سازمان بازرسی، سازمان تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان با نظارت و بازرسی علی‎الدوام و کنترل قیمت‎ها در بازار، آرامش را به زندگی مردم باز گردانند.

رییسی با بیان این‎که هر جا دستگاه‎های مسئول مقتدرانه و کارشناسی وارد عمل شدند اثرگذار بوده‎اند، تأکید کرد: قیمت گذاری و تسعیر وظیفه دولت‎ها است و امروز هم دولت ودستگاه‎های متولی کنترل بازار باید با نجات بازار از وضعیت آشفته فعلی و حمایت از تولیدکننده و مصرف‎کننده، در جامعه آرامش ایجاد کنند و اقداماتی که در این زمینه آغاز شده، با جدیت بیشتر پیگیری شود.

رییس قوه قضاییه در همین زمینه به ورود دستگاه‎های مسئول به موضوع قیمت خودرو اشاره کرد و متذکر شد که این اقدام موجب تاثیر بر این بازار و تا حدودی کنترل قیمت‌ها شد.

رییسی در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از اقدامات جهادی همکاران دستگاه قضا در ماه‎های پایانی سال گذشته برای به‎روزرسانی پرونده‎های قضایی اظهار داشت: شیوع کرونا مشکلاتی برای دستگاه‎های اجرایی و قضایی ایجاد کرد، اما با بهبود وضعیت، امیدواریم گام‎های جدی برای تسریع در رسیدگی به پرونده‎ها و روزآمدسازی آن‌ها برداشته شود.


مأموریت دادستان تهران برای اطلاع‎رسانی درباره نتیجه تحقیق و تفحص‌های ارجاعی به دستگاه قضا

رییس قوه قضاییه در خصوص گزارش‌های تحقیق و تفحص مجلس که برای رسیدگی به دستگاه قضایی ارجاع کرده است، به دادستان تهران مأموریت داد موضوع را بررسی و گزارشی دقیق و جامع از وضعیت گزارش تحقیق و تفحص‎های ارجاع شده به قوه قضائیه ارائه دهد.


رییسی با اشاره به گزارش برخی از استان‎ها درباره افزایش ورودی پرونده‎های صلح و سازش به بخشنامه سال گذشته قوه قضاییه در مورد دراولویت قرار دادن موضوع صلح و سازش در دادرسی‌ها اشاره کرد و افزود: پیگیری این رویکرد از اولویت‎های جدی دستگاه قضایی است و لازم است دادگستری‌های کل کشور به آن اهتمام مضاعف داشته باشند.


در این نشست حجت‎الاسلام درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور با ارائه گزارشی از پیگیری وضعیت برخی واحدهای تولیدی در استان کرمانشاه که انتشار گزارش آن در رسانه ملّی واکنش‌هایی را در پی داشت، اظهار داشت: برخی از موارد این گزارش مطابق با واقع بوده و پیگیری آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین به موضوع واگذاری شرکت کشت و صنعت دشت مغان اشاره کرده و افزود: با توجه به ایرادات جدی که در واگذاری این شرکت به بخش خصوصی وجود داشت، هیأت داوری در اردیبهشت ماه جاری درخواست ابطال این واگذاری را به هیأت واگذاری اعلام کرد، اما هیأت مذکور با رد این درخواست، آن را مجدداً به هیأت داوری بازگرداند که موضوع همچنان در دست بررسی است.
رئیس قوه قضاییه نیز ضمن تقدیر از پیگیری موضوع کرمانشاه توسط سازمان بازرسی، به این سازمان دستور داد گزارش بررسی‌های خود در موضوع واگذاری شرکت کشت و صنعت دشت مغان را به‎ همه اعضای هیات واگذاری ارائه کند.


 ۱۶ هزار زندانی با مرخصی پایان حبس به زندان برنمی‎گردند

جهانگیر رئیس سازمان زندان‎ها نیز در این جلسه با اشاره به پایان مهلت مرخصی بخشی از زندانیان مشمول بخشنامه ریاست قوه قضاییه، به ارائه گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای قرنطینه این افراد پیش از ورود به فضای عمومی زندان پرداخت و افزود: ۱۶ هزار نفر از زندانیانی که به مرخصی رفته بودند، با مرخصی پایان حبس دیگر به زندان باز نخواهند گشت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99022920664
  • خبرنگار :