رضا قویفکر، روزنامهنگار پیشکسوت و دبیر انجمن پیشکسوتان مطبوعات در گفتوگویی با ایسنا درباره محتوای «کتاب سالهای دانشکده» توضیح داد: این کتاب که در قطع رقعی و ۴۶۴ صفحه از سوی انتشارات ماهرِیس چاپ شده است، در حقیقت عصاره احساسات و شور و شوق دانشجویانی است که هنوز پس از ۵۰ سال به دانشکده خود عشق میورزند. پس به صورت عام تنها یاد خاطرات دوران دانشجویی را در دل کسانی زنده نمیکند که در سالهای جوانی در دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی در رشتههای روزنامهنگاری، روابط عمومی، مدیریت، مارکتینگ و مترجمی درس خواندهاند، بلکه به مثابه مشت نمونه خروار تداعیکننده خاطرات همه کسانی است که روزگاری در دانشکدهای و یا دانشگاهی درس خوانده، در خیابانش قدم زده، شاد و بیخیال از پلههایش بالا رفته، به شوخی و شیطنت جوانیشان را از سر گذرانده و در کلاس استادانی بزرگ درس خواندهاند.
او ادامه داد: در عین حال این کتاب به طور خاص ادای دینی است به دانشکدهای که در سال ۱۳۴۶ با نام موسسه عالی مطبوعات و روابط عمومی بنیاد نهاده شد و فارغالتحصیلانش چه در عرصه روزنامهنگاری و چه روابطعمومی نقش خود را بر زمانه زدند. موسسهای که در مدت کوتاهی به دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی ارتقا یافت و تاثیر آن در ۵۰ سال اخیر بر روزنامهنگاری و روابط عمومی ایران، انکارناپذیر است.
قویفکر یادآور شد: کتاب سالهای دانشکده را بخشهای متنوعی شامل یادداشتها و گزارشهای دانشجویان، گفتوگو با استادان و تصاویر و اسنادی از آن روزگاران تشکیل میدهد. قرار است این کتاب بعد از روزهای کرونایی در مراسمی ویژه رونمایی شود.
انتهای پیام