جواد امام در گفتوگو با ایسنا، درباره بررسی عملکرد مجلس دهم اظهار کرد: تا زمانی که شورای نگهبان تصمیمات مجلس را تایید نکند، مجلس کاری نمیتواند از پیش ببرد. اقدام مجلس دهم در تصویب لایحه پالرمو گام مهمی بود که شورای نگهبان آن را تایید نکرد.
وی ادامه داد: درست است که مجلس دهم انسجام و تجربه لازم را نداشت و می توانست تحرک بیشتری داشته باشد، اما در انتخابات ۹۴ افراد شاخصی ردصلاحیت شدند. از سویی انجام وظیفه نمایندگی برای برخی نمایندگان هزینه ایجاد کرد و همین مساله موجب کاهش انگیزه نمایندگان شد. مساله این است که وقتی مردم حضور جدی در انتخابات دارند و برخلاف برخی نگاهها، افرادی را انتخاب می کنند، مانعتراشی ها آغاز می شود. وقتی نمایندهای بابت نطقش احضار یا ردصلاحیت می شود، بی انصافی است که بگوییم نمایندگان به وظایف خود به خوبی عمل نکردهاند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه برای اولین بار بودجه در صحن علنی مجلس تصویب نشد، چنین ابراز عقیده کرد: نقش نظارتی مجلس در این دوره کاهش یافت و استیضاح وزرا از مجلس دهم گرفته شد و تحقیق و تفحص های مجلس به جای رسیدگی، خاک خورد.
امام با اشاره به نقش نهادهایی خارج از مجلس بر این نهاد، خاطرنشان کرد: مجلسی که به خوبی نتوانسته است قانونگذاری یا نظارت کند، جایگاه خود را از دست داده است. بی انصافی است که مجلس دهم بدون توجه به عملکرد این نهادها بررسی و نقد یک طرفه شود. در بررسی عملکرد مجلس دهم باید موانع سر راه فعالیتش هم بررسی شود.
انتهای پیام