بازدید معاون رئیس جمهوری از مراکز رشد دانشکده داروسازی شیراز

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، از مراکز رشد مستقر در دانشکده داروسازی شیراز بازدید کرد و در جریان اقدامات و توانمندی‌های این مراکز قرار گرفت.

سورنا ستاری سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت با همراهی عنایت الله رحیمی، استاندار فارس و مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن بازدید از مراکز رشد مستقر در دانشکده داروسازی، در جریان روند اقدامات، فعالیت‌ها و توانمندی‌های این مراکز قرار گرفت.

ستاری ضمن اعلام حمایت کامل از پروژه‌های دانش‌بنیان، از برنامه ریزی برای توسعه اقدامات پژوهشی و فعالیت‌های تحقیقاتی و اجرایی مراکز رشد و دانش‌بنیان در فارس خبر داد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری که صبح سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت به شیراز سفر کرده است، ضمن بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی این شهر، از مرکز رشد زیست فناوری دانشکده داروسازی شیراز بازدید کرد و در جریان روند تولید کیت تشخیصی کروناویروس قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، کیت تشخیصی کروناویروس پس از طی مراحل تحقیقاتی، مجوز تولید را دریافت کرده و آماده تولید انبوه است و اکنون ۵۰ هزار عدد از این محصول در آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها استفاده می‌شود.

بازدید از واحد تولید داروهای نوترکیب و بخش خالص سازی داروها، دیگر برنامه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بود.

دستگاه FPLC مستقر در این واحد که به همت یکی از شرکت های دانش بنیان تولید و برای نخستین بار در ایران تست و راه اندازی شده است، موجب جداسازی و خالص سازی مواد دارویی با استفاده از ستون های کروماتوگرافی می شود.

این محصول با تلاش دانشجویان مهندسی و پزشکی دانشگاه‌های شیراز و علوم پزشکی شیراز تولید شده است.

دیگر برنامه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بازدید از خط تولید فیلترنانو برای ماسک‌های حفاظتی بود که به تازگی توسط یک شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه اندازی شده است.

این پروژه که موفق به کسب مجوز از سازمان انرژی اتمی شده است، تولید روزانه خود را به کارخانه های تولید ماسک عرضه می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حاشیه این بازدید با اشاره به حمایت همیشگی مجموعه دانشگاه از شرکت های دانش بنیان و تولیدات بومی محصولات در استان، گفت: با آغاز اپیدمی کروناویروس، این چرخه شتاب بیشتری گرفت و موفق شدیم تا نیاز استان را به اقلام حفاظتی، با حمایت از پروژه های تولیدی، برطرف کنیم.

مهرزاد لطفی این اقدام را یکی از بسترهای کاهش چرخه های انتقال بیماری در استان برشمرد و ادامه داد: پروژه تولید فیلتر نانو برای ماسک نیز که با ضریب ۹۹ درصد مانع نفوذ می شود، از جمله اقداماتی بوده که با هدف تامین حداکثری سلامت کارکنان بهداشتی درمانی صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین از خط تولید محلول ضدعفونی که از ابتدای شیوع کروناویروس در دانشکده داروسازی راه اندازی شده است، بازدید کرد.

در این پروژه روزانه ۳۵۰۰ لیتر محلول ضدعفونی با تلاش اساتید دانشکده داروسازی تولید و وارد مراحل عرضه در استان می شود.

مرکز رشد زیست فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان قطب بیوتکنولوژی کشور دارای ۳۰۰ متر اتاق تمیز(کلین روم) و شرکت های دانش بنیان و فناور در حوزه های مختلف دارویی و زیست فناوری است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99022316884
  • خبرنگار :