به گزارش ایسنا، محمد تقی میزراجانی- معاون اجرایی شورای عالی قرآن کریم و مدیر اجرایی طرح اسوه- امروز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ماه) در نشست تشریح برنامههای آغاز سیزدهمین دوره آموزشی- تربیتی قاریان نوجوان و جوان قرآن کریم موسوم به طرح "اسوه" که به صورت مجازی برگزار شد اظهار کرد: پیشینیه فعالیت این طرح به سال ۱۳۹۳ برمیگردد. در این طرح آموزشی قاریان نوجوان قرآن کریم که دغدغه قرآن و سواد قرآنی و فن تلاوت را داشتند حضور یافته و این برنامه به همت شورای عالی قرآن برگزار شد.
وی خاطر نشان کرد: این طرح با عنوان طرح "اسوه" فعالیت خود را آغاز و به ابعاد فنی تلاوت قرآن کریم و پس از آن به موضوعات اخلاقی که در قرآن وارد شده است پرداخت. طرح اسوه این فضا را مهیا کرد تا سرمایه گذاری در حوزه قرآن کریم به نوجوانان و جوانان نیز اختصاص یابد.
وی ادامه داد: قاریان شرکت کننده در این طرح موفق به حفظ کل یا برخی از جزوهای قرآن شدند همچنین برخی از آنها در محضر رهبر معظم انقلاب به تلاوت قرآن پرداختند. مخاطبان این طرح قاریان و حافظان نوجوانان هستند و اکنون ۶۰ نفر به عنوان عضو رسمی و ۳۰ نفر به عنوان عضو افتخاری در این طرح فعالیت دارند. ورود به عرصههای اجتماعی یکی از اهداف برگزاری این طرح است برای نمونه می توانیم به حضور این قاریان در مناطق سیلزده استانهای مختلف اشاره کنیم که به صورت جهادی حضور یافتند.
معاون اجرایی شورای عالی قرآن با تاکید بر این موضوع که شرکت کنندگان در طرح اسوه برای کسب رتبههای ملی و بینالمللی در این طرح حضور ندارند، گفت: کسب رتبههای ملی و بینالمللی مسابقات قرآن در این طرح هدف گذاری نشده چرا که برنامههای جامعتری برای شرکت کنندگان در این طرح اجرا میشود. ثبت نام سیزدهمین دوره این طرح تا پایان خردادماه ادامه دارد و قاریان و حافظان زیر ۱۲ سال به مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی اسوه مراجعه و شرایط و ضوابط را مطالعه کنند. آثار خود را ارسال کنند و پس از آن مورد ارزیابی اساتید قرار میگیرند. تا از این طریق توانمندی آنها شناسایی و عضویت آنها در این طرح پذیرفته شود.
انتهای پیام