به گزارش ایسنا، نیلز ملزر، گزارشگر ویژه سازمان ملل اظهار کرد، کار کردن روی پرونده جولیان آسانژ، بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس او را از یافتن اطلاعات بیشتر درباره "دموکراسیهای بالغ" ترسانده است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ملزر در سالگرد دیدارش با آسانژ در توییتر نوشت، رفتار غیرانسانی با این افشاگر اتفاقی نیست.
ملزر سالها روی پرونده آسانژ و اتهامات مطرح شده علیه او کار کرده است. او پس از تحقیقات خود درباره این پرونده اظهار کرد که تحقیقات سوئد علیه آسانژ شامل سوء استفاده از روند تحقیقات بوده و اتهامات آمریکا علیه او را مجرمانه جلوه دادن روزنامه نگاری تحقیقی دانست.
او همچنین پس از دیدار با آسانژ، انگلیس را به شکنجه علیه او متهم کرد.
ملزر اظهار کرد: طی ۲۰ سالی که با قربانیان جنگ، خشونت و آزار و اذیت سیاسی کار کرده ام، هرگز ندیده ام گروهی از کشورهای دموکراتیک برای انزوا، تخریب و سوء استفاده از یک فرد در چنین زمان طولانی و با این چنین بی توجهی ای به کرامت انسانی و حاکمیت قانون با یکدیگر همدست شوند.
وی افزود: آزار و اذیت همه جانبه آسانژ باید همینجا و همین حالا پایان یابد.
انتهای پیام