علی مبارکی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال 97 حدود 76.7 میلیون قطعه جوجهریزی شده، در صورتی که این میزان در سال 98 حدود 19.5 درصد رشد داشته است.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: تأمین به موقع نهادههای طیور توسط سازمان جهاد کشاورزی و تشکلها و جلوگیری از نوسانات بازار گوشت مرغ و خرید حمایتی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان از دلایل افزایش جوجهریزی استان بوده است.
براساس اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مبارکی خاطرنشان کرد: در سال گذشته یک هزار و 500 تن گوشت مرغ منجمد از استان به کشورهای دیگر صادر شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در سال جهش تولید برنامهریزی برای صادرات بیش از 30 هزارتن گوشت مرغ منجمد توسط تشکلها و زنجیره ها انجام شده است.
انتهای پیام
در سال 98 صورت گرفت؛
تولید ۱۷۴ هزارتن گوشت مرغ در خراسان رضوی
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۳۹۸، در مزارع مرغ گوشتی استان ۹۱.۶ میلیون قطعه جوجهریزی به ثبت رسیده که از این تعداد جوجهریزی بیش از 174 هزار تن گوشت گرم تولید شده است.