سید محسن طباطبائیان در شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: بازسازی قنات بهعنوان یکی از اصلیترین منابع تأمین آب کشاورزی در دستور کار عملیات اجرایی این مدیریت قرارگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: قنوات بهعنوان میراث بهجای مانده از نیاکان سرزمین ایران از اولویتهای اجرایی خاصی برخوردار بوده و توجه به موضوع نگهداری از قنات بهویژه در مناطق حاشیه کویری شهرستان دامغان از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان افزود: بر اثر سیلاب بهار و سال گذشته به ۲۳ رشته از قنوات شهرستان دامغان به طول ۶۰ هزار و ۵۵۰ متر حدود ۲۰ تا ۷۰ درصد خسارت وارد شد.
طباطبائیان با اشاره به اعتبار در نظر گرفتهشده برای بازسازی و مرمت قنوات این شهرستان گفت: امسال از محل اعتبارات ملی و استانی بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای مرمت و بازسازی ۲۳ رشته قنات تخصیص دادهشده است.
وی با اشاره به رشد اعتبارات تخصیص یافته به این بخش افزود: این مبلغ در نظر گرفتهشده برای بازسازی قنات شهرستان دامغان در مقایسه با سال گذشته ۴ برابر شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان تصریح کرد: این شهرستان با ۱۲۵ رشته قنات از شهرستانهای مهم کشور ازنظر وابستگی کشاورزی به آب قنات است.
طباطبائیان خاطرنشان کرد: پرآبترین قنات در شهرستان دامغان «فیخار» بوده که دارای ۲۰۰ لیتر در ثانیه دبی است.
انتهای پیام