کشف قاچاق ۲ میلیاردی در بروجرد

فرمانده انتظامی بروجرد از کشف ۱۲ دستگاه بیت کویین و ۴ دستگاه کولرگازی قاچاق خبر داد.

سرهنگ عزت‌الله غلامی امروز یازدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به‌منظور برخورد جدی با مفسدان اقتصادی و حمایت از کالای داخلی در راستای اجرایی شدن شعار سال که به نام جهش تولید نامگذاری شده است، مأموران این انتظامی با کار اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۳ نفر از مخلان امنیت اقتصادی در بروجرد شدند.

وی تصریح کرد: مأموران در بازرسی از منزل یک نفر متهم که با مقاصد سودجویانه اقدام به نصب دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال (بیت کویین) در یکی از محله‌های بروجرد کرده بود ۶ دستگاه ماینر و ۶ دستگاه پاور کشف و یک نفر را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی بروجرد خاطرنشان کرد: در عملیاتی دیگر مأموران این یگان در محورهای مواصلاتی شهرستان یک دستگاه کامیون را متوقف و ۴ دستگاه کولرگازی ۲۴ هزار و ۳ دستگاه پنل مربوطه را کشف و ۲ نفر را در این راستا دستگیر کردند.

غلامی اضافه کرد: برابر نظر کارشناسان ارزش کالاهای قاچاق کشف شده ۲ میلیارد ریال برآورد شده و متهمان نیز جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99021107984
  • خبرنگار : 50175