مسعود گودرزی در گفتوگو با ایسنا، در واکنش به اقدامات اخیر مقامات آمریکایی بعد از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور از سوی سپاه اظهار کرد: برای بررسی سیاست آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران باید چند موضوع را مدنظر قرار داد، اول این که آمریکا در وضعیتی قرار دارد که انتظار چنین پیامدهایی را در مقابله با جمهوری اسلامی نداشت. احساس می کرد با خروج از برجام، ایران را در وضعیتی قرار میدهد که مجددا آماده مذاکره با آمریکا شده و شروط را هم میپذیرد. این نقشهای بود که ترامپ با آن میخواست پاسخی به افکار عمومی آمریکا و وعدههای انتخاباتیاش بدهد همچنین نفع حداکثری را از برجام به دست بیاورد.
وی افزود: علاوه بر این، ترامپ فکر نمیکرد به نوعی کشورهای اروپایی در بحث هستهای جمهوری اسلامی ایران او را تنها بگذارند به همین دلیل سعی کرد که اقدامات دیگری را انجام دهد. آن هم در وضعیتی که عملا در مدیریت کرونا با مشکل جدی در آمریکا مواجه شد، علاوه بر تعداد بالای مبتلایان و فوتیهای زیاد تاثیرات اقتصادی هم داشته که همه آنها دولت ترامپ را در شرایط سختی قرار داده است. در همین وضعیت پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور شکست دیگری برای آمریکا رقم داد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: الگوی رفتاری آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، فشار حداکثری و تلاش برای تسلیم ایران به مذاکره مجدد بود که نه تنها این اتفاق رخ نداد که ایران پرتاب موفقیت آمیز ماهوارهای را به دنیا نشان داد و تاکید کرد که موشک حمل کننده ماهواره قابلیت حمل کلاهک هستهای نداشته و تنها کاربرد علمی و فناورانه داشته است. ترامپ که در ادامه ناکامیهای خود با شکست مواجه شد سعی میکند افکار عمومی را منحرف کرده و توانمندی ایران را به گونهای دیگر جلوه دهد.
گودرزی در پایان افزود: اینها نشان می دهد آمریکا به دنبال افزایش فشار بر ایران بوده تا باب مذاکره را باز کند اتفاقی که رخ نخواهد داد. به همین دلیل میخواهد برای فرار از ناتوانی مدیریت کرونا در آمریکا افکار عمومی را با طرح مباحثی همچون بردن پرونده ایران به شورای امنیت منحرف کند حال این که پرتاب ماهواره نور در چارچوب مقررات بین المللی بوده است و موشکهای ما با بُردهای متفاوت قابلیت حمل کلاهک هستهای نداشته و ماهواره نور هم کاربرد علمی و نوآورانه داشت.
انتهای پیام