آیدین رحمانی امروز ۹ اردیبهشت در کارگروه برخورد با تخلفات ساخت و ساز که در استانداری برگزار شد، به تهیه نقشه کاداستر اشاره کرد و افزود: نقشه کاداستر برای کلیه اراضی زراعی و باغی کل استان تهیه می شود و از این پس هر تغییر کاربری ها باید بر مبنای این نقشه باشد.
وی با اشاره به ناکامی فرآیندهای فعلی در کنترل تخلفات ساخت و ساز تصریح کرد: یکی از راهکارهای تقویت اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای در این حوزه، لزوم اتخاذ تصمیم گیری های واحد و پرهیز از چند دستگی است.
رحمانی با بیان اینکه با سو استفاده و سودجویی هایی که از قبل تخلفات ساخت و سازی در استان انجام می گیرد ،صدمات جبران ناپذیر اجتماعی و زیست محیطی درپی دارد،افزود: علاوه بر اختلال در زندگی امروزی، نسل های آینده را نیز از حق طبیعی زندگی در بستر نظم محروم می سازد.
وی با تاکید بر جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز اظهار کرد: این جلوگیری از ساخت و سازها باید به صورت هدفمند، برنامه ریزی شده و با قدرت انجام شود تا از بروز مشکلات بعدی پیشگیری شود و در این راستا جهاد کشاورزی و یگان حفاظت باید بتوانند با برنامه ریزی و تعامل با تمام دستگاهها و بخشها در این خصوص اقدام مناسبی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار افزود: کمیسیون های ماده ۹۹ و ۱۰۰ دارای اهمیت بسیار بالایی هستند و نیاز است کمیته راهبری و سیاستگذاری ساخت و سازهای غیر مجاز در این کمیسیونها تشکیل شود تا بتوانیم تصمیمات واحد و قاطع بر اساس سیاستی متحد اتخاذ کنیم.
رحمانی ادامه داد: بعضی ساخت و سازها نظم شهر را به هم زده که لازم است در این خصوص هماهنگی هایی را با تمام دست اندرکاران ذیربط داشته باشیم و تصمیمات واحدی در کمیسیون ها اتخاذ شود تا چهره و نمای شهر بهم نخورد و شرایطی فراهم شود تا با برقراری قانون و استفاده از ظرفیت های قانونی، شهرسازی مناسبی را داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز در جهت تملک حریم ماده ۱۷ قانون ایمنی راهها اقدامات خود را انجام و در این خصوص از ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم راهها جلوگیری کند.
انتهای پیام