به گزارش ایسنا، براساس این گزارش، در طول سال گذشته، در مجموع ۱۹ هزار و ۷۷۵ دستگاه انواع خودروهای دوگانهسوز در کشور تولید شده است که در مقایسه با آمار تیراژ تولید سال ۹۷ خودروهای دوگانهسوز، افت حدود ۵۰ درصدی تولید آنها را نشان میدهد.
این در حالی است که زمانی که آبان ماه سال گذشته بنزین سهمیهبندی و قیمت آن رشد کرد، تصورها براین اساس بود که این صعود قیمتی، تقاضا برای خودروهای گازسوز و دوگانهسوز را افزایش دهد و مشتریان به دلیل فاصله قیمیت ایجاد شده مابین قیمت بنزین و گاز، بیشتر تمایل به خودروهیا دوگانهسوز و گازسوز داشته باشند؛ بنابراین انتظار میرفت که تیراژ تولید این دست خودروها افزایش یابد اما آمار سال گذشته خودروسازان کشور نشان میدهد تولید دوگانهسوزها بسیار اندک بوده است.
آنطور که به نظر می رسد، خودروهای سواری دوگانهسوز و پایه گازسوز تولید شده در کشور طی سال گذشته، اکثرا متعلق به شرکت ایران خودرو اختصاص داشته و سایپا گویا تولیدی در این زمینه نداشته است.
بر این اساس، ایران خودرو در سایت خراسان خود ۱۰ هزار و ۴۳ دستگاه پژو ۴۰۵ دوگانهسوز را به تولید رسانده و نسبت به سال ۹۷، بیش از ۲۵ درصد کاهش تیراژ را تجربه کرده است.
ایران خودروییها در سایت تبریز نیز سمندهای دوگانهسوز خود را تولید کردهاند.
طبق آمار منتشره، طی سال گذشته شش هزار و ۶۰ دستگاه سمند دوگانهسوز در ایران خودرو تبریز تولید شده که در مقایسه با سال ۹۷، بالغ بر ۶۳ درصد افت را نشان میدهد. بزرگترین خودروساز ایران اما در سایت سمنان خود سه هزار و ۶۷۲ دستگاه پژوپارس دوگانهسوز را طی سال ۹۸ به تولید رسانده است. با در نظر گرفتن این آمار، تولید پژو پارس دوگانهسوز در مقایسه با سال ۹۷ بیش از ۴۷ درصد افت را نشان میدهد.
انتهای پیام