پاسخ رئیس بیمارستان خوانساری اراک به نگرانی های بیماران سرطانی

با شیوع کرونا در کشور و استان مرکزی، مراکز درمانی و کادر بهداشت و درمان برای مبارزه با شیوع این ویروس و درمان مبتلایان به آن، به صف شدند. استان مرکزی دومین استان میزبان این ویروس بود و در اولین روزهای اسفندماه با مشاهده موارد ابتلا در اراک، بیمارستان آیت الله خوانساری به عنوان مرکز درمان سرطان غرب کشور بواسطه امکاناتی که در اختیار داشت به عنوان سانتر درمان این بیماری انتخاب شد.

این بیمارستان در حال حاضر پس از گذر از چهار فاز توسعه ای  با ۱۱۷ تخت، مرکز درمان بیماران سرطانی استان مرکزی و غرب کشور است که با برخورداری از ۱۲۰ نیروی انسانی متشکل از پرستار، بهیار، کاردان اتاق عمل و بیهوشی خدمات خود را در بخش های مختلفی همچون هماتولوژی، آنکولوژی، جراحی عمومی، رادیوتراپی، ICU  و ... ارائه می کند، اما از همان روزهای اول پذیرش بیماران کرونایی در این مرکز درمانی، روند تخلیه بیمارستان از بیماران سرطانی آغاز شد، چرا که این بیماران جزو بیماران در معرض خطر و اصطلاحا "های ریسک" قلمداد می شوند و به همین دلیل بیمارستان امیرالمومنین(ع) به مرکز درمانی پذیرنده بیماران سرطانی استان مرکزی تبدیل شد.

این انتقال بیماران سرطانی تاحدودی موجبات گلایه مندی و نارضایتی بیماران و همراهان آنها را فراهم کرده است و خواستار تغییر شرایط و تخلیه بیمارستان آیت الله خوانساری از بیماران کرونایی و بازگشت بیماران سرطانی به این مرکز درمانی هستند.

رییس بیمارستان آیت الله خوانساری اراک درخصوص این نارضایتی ها به ایسنا گفت: با شیوع بیماری کووید ۱۹ بیمارستان آیت الله خوانساری به سانتر کرونا تبدیل شد و از همان روزهای اول اسفندماه با دستور وزارت بهداشت عملیات انتقال بیماران مبتلا به سرطان به دلیل در معرض خطر بودن آنها به بیمارستان امیرالمومنین آغاز شد و در حال حاضر بیماران سرطانی آیت الله خوانساری در بیمارستان امیرالمومنین(ع) تحت درمان هستند.

دکتر آذین احمری در خصوص برخی گلایه مندی های بیماران درخصوص هزینه درمانی که باید به بیمارستان امیرالمومنین(ع) پرداخت شود و اینکه این امر باعث توقف روند درمان و شیمی درمانی بیماران شده است، بیان کرد: تیم و اقدامات مددکاری که در بیمارستان آیت الله خوانساری انجام می گرفت به بیمارستان امیرالمومنین منتقل شده است و بیماران می توانند از همان خدمات بیمارستان آیت الله خوانساری در بیمارستان امیرالمومنین استفاده کنند و مشکلی درخصوص هزینه های درمان نیز وجود ندارد.

وی در ارتباط با مسئله در دسترس نبودن پرونده پزشکی بیماران سرطانی برای پزشکان بیمارستان امیرالمومنین(ع) که توسط تعدادی از بیماران مطرح شده است، تصریح کرد: پرونده بیماران الکترونیکی نیست که به صورت آنلاین در اختیار پزشکان باشد، اما به دلیل اینکه عموما پزشکان با هر دو بیمارستان همکاری دارند در جریان روند درمان بیمار و اقدامات صورت گرفته هستند، اما اگر پزشکی به پرونده بیمار نیاز داشته باشد، همراه بیمار می تواند با مراجعه به بیمارستان آیت الله خوانساری کپی پرونده را دریافت کرده و در اختیار پزشک معالج در بیمارستان امیرالمومنین(ع) قرار دهد.

احمری با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی امکانات و بخش های بیمارستان آیت الله خوانساری در اختیار بیماران مبتلا به کروناست، بیان کرد: طبق برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی تا زمانی که تعداد بیماران کرونایی به اندازه ای برسد که امکان رسیدگی به آنها در یک بخش وجود داشته باشد می‌توان انتقال و جابجایی مجدد بیماران سرطانی به این بیمارستان را انجام داد، البته عملیات ضدعفونی طبق پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت انجام خواهد شد و سعی می شود بین زمان ترخیص بیماران کرونایی و پذیرش مجدد بیماران سرطانی فاصله زمانی وجود داشته باشند تا بیماران سرطانی از باب انتقال احتمالی ویروس کرونا نگرانی نداشته باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99020805595
  • خبرنگار : 50210