سیده فاطمه تقوی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان سمنان از حمایت کمیته امداد استان سمنان از ۸۶۰ بیمار صعبالعلاج، خاص و مزمن خبر داد واظهار کرد: هماکنون ۳۷ مراکز درمانی و بیمارستانی طرف قرارداد با کمیته امداد استان سمنان هستند که بیمهشدگان میتوانند با رعایت سیستم ارجاع پزشک خانواده از خدمات این مراکز بهرهمند شوند.
وی از از ارائه ۱۷۰۰ خدمات درمانی به مددجویان کمیته امداد استان سمنان در فرودین ماه سال جاری خبر داد و گفت: این خدمات با هدف بهبود و تداوم سلامتی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان اجرایی می شود.
تقوی با اشاره به هزینههای درمانی کمیته امداد در این استان تصریح کرد: برای خدمات درمانی به مددجویان در این مدت بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان سمنان از بیمه مکمل درمان به عنوان وجه تمایز بارز بیمه کمیته امداد با سایر سازمانهای بیمهگر نام برد و خاطرنشان کرد: مددجویان میتوانند از مزایایی نظیر دریافت مبالغ مربوط به تفاوت تعرفه، فرانشیز خدمات، هزینههای داروهای غیر بیمهای، خدمات دندانپزشکی، عصا، عینک، ویلچر، ایاب و ذهاب و سایر هزینههای مرتبط با بیماری که مشمول قوانین بیمه نیست بهرهمند شوند.
تقوی به حمایت کمیته امداد استان سمنان از ۸۶۰ بیمار صعبالعلاج، خاص و مزمن خبر داد و گفت: هزینههای درمانی این بیماران بسیار زیاد است که نیازمند مشارکت و حضور خیران برای بهبودی این عزیزان است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه امروزه بهداشت بهعنوان یکی از شاخصهای زیربنایی در توسعه جوامع بشری یاد شده، و کمیته امداد سعی دارد تا با سرمایهگذاری و مداخله در طرحهای بهداشتی، نسبت به کاهش استهلاک و افزایش بهرهوری در سه حوزه نیروی انسانی، سرمایه و زمان اقدام کند خاطرنشان کرد: در پی همین هدف دورههای بهداشتی در قالب، ارزیابی سلامت زنان، طرحهای غربالگری، توزیع بروشور بهداشتی، مجریان بهداشت سلامت سالمندان، بهداشت در مناطق محروم اجرا می شود.
انتهای پیام