فاطمه کاهی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه به طور میانگین ظرفیت تولید 40 هزار کارت سوخت در روز وجود دارد، اظهار کرد: میزان تقاضا در فروردینماه برای کارت سوخت حدود ۱۰ هزار مورد در روز بوده است.
وی با تاکید بر اینکه علاوه بر این درخواستهای انباشته شدهای نیز وجود دارد که در حال پیگیری و پاسخگویی به آن ها نیز هستیم، تصریح کرد: هیچ مشکلی برای تولید و صدور کارت سوخت وجود ندارد.
به گفته سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی هر میزان تقاضا برای کارت سوخت وجود داشته باشد به آنها پاسخ خواهیم داد و در این حوزه با مشکل مواجه نیستیم و نباید نگرانی در این رابطه وجود داشته باشد.
این در حالی است که علی بختیار - عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی انرژی - به صدور کارت سوخت در مدت زمان دو ماهه اشاره کرده و گفته بود: این تعلل دوماهه توجیه پذیر نبوده و دولت الکترونیک و سامانههای متعددی که راه اندازی شدند باید خدمت رسانی به مردم را سرعت بخشیده و آن را تسهیل کنند.
وی بیان کرد: متاسفانه امروز اگر فردی کارت سوخت خود را گم کند یا کارت سوخت او به هر دلیل بسوزد دو ماه بعد برای او کارت سوخت صادر میشود که این یک اشکال بزرگ است و هیچ توجیهی ندارد. شرکت پخش فرآوردههای نفتی و یا راهور که از زیر مجموعه دولت هستند باید در این زمینه هماهنگ باشند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسوولان چه در حوزه شرکت پخش فرآوردهها و چه در سایر بخشهای دولت باید با هم هماهنگ بوده و خدمات را برای مردم آسان کنند. نارضایتیها در خصوص تاخیر صدور کارتهای سوخت هیچ توجیهی ندارد و دستگاههای نظارتی باید به دقت عمل کنند. دولت باید به این موضوع رسیدگی کند.
انتهای پیام