رییس دانشگاه خبر داد

برنامه‌ دانشگاه تربیت مدرس برای قرار گرفتن بین ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان

رئیس دانشگاه تربیت مدرس از اجرای برنامه راهبردی این دانشگاه به منظور ارتقا در سطح بین‌المللی خبر داد و گفت: براساس این برنامه راهبردی دانشگاه تربیت مدرس باید تا سال ۱۴۰۴ جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا دکتر محمد تقی احمدی در بیست و هفتمین اجلاس روسای دانشگاههای بزرگ کشور که امروز به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است ضمن بیان این مطلب به برنامه راهبردی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ما سال ۹۴ طرحی با عنوان طرح تحول راهبردی در دانشگاه تربیت مدرس تصویب کردیم تا بر اساس این طرح دانشگاه تا سال ۱۴۰۴ هدف و برنامه مشخصی داشته باشد و هدف از تدوین این طرح ارتقای دانشگاه تربیت مدرس و رسیدن به تراز ۲۰۰ دانشگاههای جهان است.

وی در ادامه تصریح کرد: طرح تحول و یا برنامه راهبردی دانشگاه تربیت مدرس چهار اولویت اصلی دارد که تعامل میان بخشی و میان رشته‌ای، حضور در تعاملات بین‌المللی، خوداتکایی، پایداری اقتصادی و مدیریتی و پایداری در کنار ارتقای کیفی آموزش و پژوهش از جمله اولویت‌های اصلی این برنامه راهبردی در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس همچنین خاطرنشان کرد: طرح تحول دانشگاه تربیت مدرس از سال ۹۵ در دانشگاه اجرایی شد و در امواج شش ماه یک بار به صورت بسته‌های کوچک موفقیت طی شده است. در این بسته‌ها اهداف مقطعی برای ارتقای پله‌های موفقیت دانشگاه تدوین شده است و حوزه‌های مختلف آموزش ، پژوهش و غیره را شامل می‌شود.

دکتر احمدی همچنین خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۳۷۴ پروژه یا بسته شش ماهه برای برنامه راهبردی دانشگاه تربیت مدرس تعریف شده است که تا مهر ۹۸ به پایان رسیده است.

دکتر احمدی تاکید کرد:‌ ما برای اینکه ارزیابی کنیم که در اجرای طرح راهبردی دانشگاه تربیت مدرس تا چه اندازه موفق بودیم اقدامات راهبردی زیادی انجام دادیم و در قالب بسته‌های شش ماهه این گزارش‌ها دریافت می‌شود تا ببینیم آیا به اهداف مورد نظر در برنامه پاسخ داده می‌شود و در پایان هر سال یک پیمایش کلی از اجرای طرح در دانشگاه صورت می‌گیرد. امیدوار هستیم در میان مدت یعنی ۵ و ۱۰ سال آثار محسوس آن را در سطح جامعه مشاهده کنیم.

وی همچنین تاکید کرد:‌ برای اینکه بتوانیم آثار میان مدت و بلند مدت برنامه راهبردی دانشگاه تربیت مدرس را در سطح ملی مشاهده کنیم، برای این امر یک مدل دینامیکی منطبق بر منطق تدوین شد تا بتواند شاخص‌های این حرکت را تبیین کند و برای توسعه سرعت حرکت برنامه راهکار در نظر بگیرند.

به گفته وی، یکی از این شاخص‌ها پذیرش دانشجوی کیفی در دانشگاه تربیت مدرس‌ است. من به طور خاص عنوان می‌کنم تقریبا ۳۷ شاخص تعریف شده در این زمینه داریم بنابراین مشاهده می‌شود اگر درصدی از دانشجویان ورودی به دانشگاه را که از  دانشگاههای سطح یک فارغ‌التحصیل می‌شوند بتوانیم جذب کنیم، می‌توانیم تعدادی از دانشجویان باکیفیت را در دانشگاه داشته باشیم و انتظارات را پاسخ بدهیم.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد:‌ برای اینکه ما بهترین الگوی پیشرفته را داشته باشیم باید تلاش کنیم تا به تراز دانشگاههای برتر دنیا ارتقا پیدا کنیم. امیدوار هستیم تا سال ۱۴۰۴ به این هدف مهم دست یابیم. بنابراین مادر این بازه باید تلاش کنیم خوشبختانه طی سال‌های اخیر تاثیر مناسبی برای رسیدن به هدف در دانشگاه طی شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99020402921
  • خبرنگار : 71567