پرداخت تسهیلات به تعاونی‌های تولید محصولات بهداشتی

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به تعاونی‌های تولید محصولات بهداشتی به منظور افزایش ظرفیت تولید خبر داد.

محمدجعفر کبیری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای حمایت از تعاونی های تولیدی محصولات بهداشتی تاکنون ۱۴۰ واحد تعاونی که در زمینه تولید ماسک، دستکش، البسته بیمارستانی و مواد ضدعفونی کننده فعالیت می کنند، شناسایی شدند و مقرر شد تسهیلات ارزان در اختیار این بنگاهها قرار گیرد تا ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.

وی از امضا تفاهم نامه چهارجانبه میان بانک توسعه تعاون، معاونت امور تعاون وزارت کار، صندوق کارآفرینی امید و صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون  خبرداد و گفت: به موجب این تفاهم نامه تسهیلات مناسب و ارزان قیمت به بنگاههای تعاونی پرداخت خواهد شد و این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون وثیقه است که در اختیار کارآفرینان و تعاونگران قرار می گیرد.

به گفته معاون امور تعاونی های وزارت کار، در صورتی که تعاونی های تولید محصولات بهداشتی به سرمایه در گردش بیشتری جهت تامین مواد اولیه نیاز داشته باشند، وزارت تعاون تسهیلات مذکور را در کمترین و کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار آنها قرار می دهد و متقاضیان تسهیلات می توانند درخواست وام خود را به بانک توسعه تعاون یا معاونت امور تعاون وزارت تعاون ارائه کنند.

کبیری در ادامه با اشاره به حمایت دولت از بخش تعاون اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید  بخش تعاون از حمایتهای ویژه ای برخوردار شد به نحوی که بودجه شکل گیری و توانمندسازی بخش تعاون که در سالهای گذشته وجود نداشت، برای اولین بار به ۱۲ برابر افزایش پیدا کرد با این وجود بخش تعاون به حمایت و همراهی بیشتری نیاز دارد.

معاون وزیر تعاون، احیای اعتماد عمومی به توانمندیهای بخش تعاون را در بهره مندی از ظرفیت تعاونی ها موثر خواند و گفت: برای اینکه این هدف محقق شود باید رویکرد توسعه شفافیت و توسعه نوآوری در بخش تعاون را در دستور کار قرار بدهیم.

کبیری هدف از توسعه شفافیت را اعمال نظارت مستمر اعضای تعاونی بر فعالیتهای بخش عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نظام تعاونی در حوزه تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت دارد که در حوزه تولیدی توانمندی های فعال و در حوزه توزیعی، خدمات خوبی در بخش تعاونی های مسکن، مصرف و اعتبار ارائه شده است.

وی گفت: در گذشته بعضا نوع نظارت اعضای تعاونی ها با اخلال و مشکلاتی مواجه شد که در این راستا با رویکرد نوینی که در پیش گرفتیم شرایطی را فراهم کردیم که مردم بدون دغدغه و با خاطری آسوده سرمایه های خرد خود را در تعاونی ها سرمایه گذاری و به طور مستمر بر آن نظارت کنند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99020402764
  • خبرنگار : 71282