سردار مجید شجاع اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان خوسف با دریافت خبری مبنی بر فعالیت باند سوداگران مرگ در سطح شهرستان خوسف بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس وی افزود: مأموارن با اقدامات فنی و اطلاعاتی، خودروی قاچاقچیان را که با سرعت بالایی در یکی از محورهای فرعی شهرستان خوسف در حرکت بود مشاهده کردند و به راننده آن دستور ایست دادند.
شجاع بیان کرد: با اجرای طرح مهار خودروی متهمان توسط پلیس متوقف شد و در بازرسی از آن140 کیلو و 900 گرم تریاک و 102 کیلو حشیش کشف کردند و یک خودروی راه پاک کن نیز شناسایی و توقیف شد.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه این متهمان ۲۳۸ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک کشف شد، تصریح کرد: در عملیاتی دیگر مأموران انتظامی خوسف، دو خودروی قاچاقچیان را متوقف و 22 کیلو و 500 گرم تریاک از آنان کشف کردند.
شجاع خاطرنشان کرد: در این عملیاتها 401 کیلو و 900 گرم تریاک و 102 کیلو حشیش کشف، چهار خودروی سواری توقیف و 9 متهم دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام