والدین دانشآموزان اکثرا از اینکه باید برای هر فرزند خود جداگانه در یک گوشی جدا به اپلیکیشن شاد وصل شوند، ناراضی هستند.
عدم دسترسی به اینترنت در بسیاری از مناطق نیز مشکلاتی را برای دانشآموزان فراهم آورده که البته راهکارهایی برای آن از سوی مسئولان مربوطه اندیشیده شده است.
به گزارش ایسنا، در این میان اما معلمان با هر سختی که شده وضعیت تحصیلی دانشآموزان خود را دنبال میکنند، از معلمی که "آیلاند شرافت" را بر زبان آورد تا دبیری که بر روی یخچال خانه خود مطالب درسی را مینویسد، فیلم میگیرد و برای دانشآموزان خود میفرستد.
آن معلم دیگر بر روی تخت بیمارستان است، اما رسالت خود را فراموش نکرده و از طریق فضای مجازی پیگیر درس دانشآموزان خود است.
یکی از والدین در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برای پیوستن به اپلیکیشن شاد مجبور شدم گوشی خود را عوض کرده و متحمل هزینه بسیاری شدم.
وی افزود: این امر اهمیتی ندارد چرا که به دنبال برای پیشرفت فرزندم هستم، اما نواقص، مشکلات و دیر بروز شدذن این نرم افزار صدای همه را درآورده است.
یکی دیگر از والدین نیز در گفتوگو با ایسنا گفت: برخی گوشیها این اپلیکیشن را پشتیبانی نمی کند و مجبور به تغییر گوشی شدیم.
وی بیان کرد: هزینه اینترنت نیز گران است و بیشتر حجم آن برای فرزندانمان مصرف میشود که باید مسئولان در این رابطه نیز فکری بیندیشند.
همه این مشکلات طبیعی است چراکه آغاز یک راه و ایجاد یک تغییر همواره سخت است، اما حل این معضلات نیازمند صبر و همدلی است.
نواقص شاد برطرف میشود
رضا یکه خانی، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: راهبران آموزشی، مدیران مدارس و معلمین ساکن در روستاها به صورت شبانهروزی در خدمت این دانشآموزان هستند و به طرق مختلف، تماس تلفنی و مراجعه حضوری پاسخگوی سوالات دانشآموزان و اولیا بوده و خواهند بود.
وی در زمینه چگونگی و نحوه فعالیت سایر کادر اجرایی مدرسه در این شبکه اجتماعی، افزود: در حال حاضر، کادر مدرسه موظف به همکاری با مدیر مدرسه هستند، در مراحل بعد برای این افراد نیز نقشهای مجزا روی اپلیکیشن قابل تعریف است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در خصوص اعلام خطای کد ۴۰۳ نیز بیان کرد: هنگام کار با شاد و احراز هویت در گوشی، باید فیلترشکن خاموش بوده، زبان صفحه کلید گوشی یا کامپیوتر روی انگلیسی قرار گرفته و اعداد به انگلیسی وارد شوند و مهم تر از همه صحت مشخصات شناسنامهای دانشآموز توسط مدیر مدرسه در سناد چک شود.
یکه خانی با بیان اینکه اصلاح اطلاعات در سناد حداکثر تا 24 ساعت در سامانه شاد اعمال میشود، افزود: هر اقدام تازه و جدیدی در قدم نخست با کاستیها و کمبودهای زیادی مواجه است، لذا از جامعه فرهیخته فرهنگیان استان، دانشآموزان و اولیا میخواهیم تا با درج نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده و ایدههای عملیاتی و قابل اجرای خود در محیط شاد از طریق مدیران مناطق به تیم پشتیبانی انتقال دهند تا مورد ارزیابی قرار گرفته و ایدهها به نام خودشان اجرا شود.
وی بیان کرد: با هر شماره تلفن میتوان وارد این اپلیکیشن شد و بر روی هر تبلت، گوشی همراه و لپ تاپ میتوان یک بار آن را نصب کرد، اما از یک شماره میتوان چندین مرتبه روی دستگاههای مختلف استفاده کرد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: والدین نیاز نیست برای هر فرزند خود به صورت جداگانه گوشی و خط جدیدی تهیه کنند و با یک شماره میتوان همزمان بر روی دستگاههای مختلف این نرم افزار را نصب کرد.
اینترنت اپلیکیشن شاد در آینده نزدیک رایگان میشود
محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز گفت: به محض ورود و احراز هویت مدیر مدرسه در اپلیکیشن شاد، کلاس درس به صورت خودکار تعریف میشود و نیازی به ساخت گروههای کلاسی نیست.
وی با بیان اینکه اینترنت اپلیکیشن شاد در آینده نزدیک رایگان میشود، تصریح کرد: تمام مسائل امنیتی در خصوص اپلیکیشن توسط تیمی فنی مورد بررسی قرار گرفته است، لذا کافی است دانشآموزان و اولیا به بخش تنظیمات دستگاه خود مراجعه کرده و اجازه نصب اپلیکیشن را فعال کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: فراهم آوردن محیطی جذاب، پویا، امن و متناسب با نیازهای آموزشی و اجتماعی دانشآموزان، از مهمترین دلایل راهاندازی اپلیکیشن داخلی شاد است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه نسخه دسکتاپ ویندوز این برنامه توسط وزارت آموزش و پرورش رونمایی نشده است، افزود: آموزش برخط تا رفع موانع موجود و اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا ادامه خواهد داشت.
واقعی با بیان اینکه امکان حضور و دسترسی دانشآموزان کلاسهای چندپایه، پیش دبستانی و سوادآموزی توسط تیم فناوری اطلاعات وزارت با مشورت استانها در حال بررسی و طراحی است، خاطرنشان کرد: پس از امکانپذیر شدن ارائه این خدمات توسط اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی این اداره کل و در رسانههای در اسرع وقت اطلاع رسانی می شود.
وی بیان کرد: تمامی مقاطع موظف به ثبت اطلاعات خود در سناد هستند و این کار برعهده مدیران مدارس و مناطق بوده و دسترسی برای سایر افراد وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: تمامی اطلاعات معلمان توسط مدیران مدارس در سامانه سناد قابل ثبت و ویرایش بوده و مدیر و معلمین باید از صحت اطلاعات وارد شده در سناد اطمینان حاصل کنند و سپس فرآیند نصب و راهاندازی اپلیکیشن را اجرا کنند.
واقعی، استفاده از صفحه کلید انگلیسی در زمان ثبت اطلاعات در شبکه اجتماعی شاد را ضروری دانست و اظهار کرد: دانشآموزان و اولیا لازم است دقت کنند شماره تلفن وارد شده با سامانه سناد مطابقت داشته و همچنین شماره ملی را درست و با صفحه کلید زبان انگلیسی وارد کنند و در صورت نیاز، تلفنی و یا حضوری از مدیر درخواست کنند تا اطلاعاتشان را در سامانه سناد اصلاح کند.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی در خصوص تداوم و نحوه ارائه خدمات آموزشی و پرورشی به دانشآموزان محروم از اینترنت و گوشی همراه هوشمند در مناطق شهری، روستایی و عشایری، خاطرنشان کرد: با تلاش شبانه روزی تیمهای متخصص و همفکری، تعامل و مشارکت سرگروههای آموزشی استان تهیه و تدوین درسنامهها و آزمونهای عملکردی با توجه به بودجه بندی کتب درسی و بر اساس محتوای دروس در دو نسخه الکترونیکی و چاپی بدون وقفه در جریان است.
شاید شیوع ویروس کرونا، فرصتی را برای رفتن به سمت و سوی آموزشهای مجازی و تقویت زیرساختهای این گونه آموزشها در نظام تعلیم و تربیت کشور فراهم کرد، فرصتی که باید به بهترین صورت از آن بهره برد.
آموختههای این روزهای سخت میتواند توشه راه طولانی تعلیم باشد، راهی که نیاز دارد علاوه بر تعلیم به روش سنتی، آموزش به روشهای نوین و همگام با تکنولوژیهای روز دنیا را در خود جای دهد.
انتهای پیام