رویارویی مهربانی نیشابوری‌ها با روزهای تلخ کرونا

در روزهایی که با شیوع ویروس کرونا همراه شده و نیشابور در استان پس از مشهد بیشترین مبتلایان و فوتی‌ها را به خود اختصاص داده؛ خیران و مردم نیشابور با اقدامات خیراندیشانه، همدلی و نوع دوستی را برای آسیب دیدگان کرونا به ارمغان آوردند.

مردم نیشابور در این روزها پیش قدم شدند و هر کدام به سهم خود به کمک آسیب دیدگان ناشی از شیوع ویروس کرونا آمدند، نیشابور شهر مهربانی است و مردم خیر و نیک‌اندیش آن، میدان‌دار نوع‌دوستی هستند، روزهایی که با شنیدن خبرهایی از ابتلای همنوعان به ویروس کرونا همراه است اما شنیدن اقدامات خیران برای در کنار هم بودن، در این روزهای تلخ و سخت، خودش التیامی برای مردم این دیار است.

توزیع ۴۰۰۰ بسته غذایی در نیشابور

دبیر و سخنگوی ستاد مردمی مقابله با کرونا در نیشابور به ایسنا گفت: از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا طرحی در شورای شهر نیشابور به تصویب رسید که بر اساس آن ستاد مردمی مقابله با بیماری کرونا با محوریت شورای اسلامی این شهر تشکیل شد و فعالیت خود را آغاز نمود.

رضا مهرداد ادامه داد: با توجه به نابسامانی‎ها، کمبودها و تجهیزاتی که در ابتدای شیوع ویروس کرونا در بیمارستان‌ها مورد نیاز بود، حمایت از حوزه درمان و همکاری با سمن‎ها و سازمان‌های مردم نهاد برای حمایت از آسیب دیدگان، دو اولویتی بود که به طور ویژه در دستور کار ستاد مقابله با کرونا در نیشابور قرار گرفت.

وی بیان کرد: چون تصویب و تائید طرح تشکیل ستاد مردمی مقابله با بیماری کرونا در هیئت تطبیق دو هفته زمان برد تا آن زمان از سوی یکی از پزشکان معتمد نیشابور حساب شخصی اعلام گردید و در این مدت حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از سوی جامعه بزرگ پزشکان، شهروندان و خیران برای خرید تجهیزات فردی حوزه درمان جمع‎آوری شد.

این عضو شورای شهر نیشابور افزود: علاوه بر مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی که توسط دکتر سپهریان پزشک معتمدی که حساب شخصی اعلام کرده بود، جمع‌آوری گردید؛ حدود یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال دیگر به حساب ستاد مردمی مقابله با کرونا نیز واریز شده بود، در مجموع موفق به جذب سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از کمک‎های مردمی شهر نیشابور برای کمک به حوزه درمان شدیم.

وی عنوان کرد: در این خصوص مدیرعامل شرکت فولاد خراسان و جامعه ورزشی، هنرمندان و دیگر اقشار در قالب پویش‎های مختلف نیز کمک‎هایی را داشتند، مبالغی که تا کنون جمع‎آوری شده برای ساماندهی رخت‌شوی‌خانه بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور که به شدت وضعیت نابسامانی داشت، خرید ۴۰ عدد تب سنج با برند معتبر، سه دستگاه ازن ساز و دیگر وسایل مورد نیاز خریداری شد.

مهرداد گفت: در حوزه حمایت از آسیب دیدگان کرونا نیز پویش مردمی که طرح آن در شورا به تصویب رسید، ایجاد شد. تا کنون از طریق این پویش نیز ۷۰۰ بسته مواد غذایی توزیع شده و پیش‌بینی می‎شود تا هفته آینده کمک‎های مردمی در حمایت از آسیب دیدگان به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برسد و یک هزار بسته مواد غذایی دیگر توزیع گردد.

وی بیان کرد: از زمانی که طرح فاصله‎گذاری هوشمند اجتماعی مطرح شد، مردم تصور می‎کنند، مشکلات رفع شده به همین دلیل مقداری کمک‎ها کم‌تر شده در صورتی که نیازمندی‌ها همچنان ادامه دارد.

مهرداد مطرح کرد: تا کنون حدود ۴۰۰۰ بسته غذایی توسط پویش‌هایی که در شهر نیشابور تشکیل شده، توزیع گردیده است؛ همچنین با کمک بیش از ۱۳ میلیارد ریالی خیران به حوزه بهداشت و درمان این حوزه فعلا از حالت بحران خارج شده ولی آسیب دیدگان کرونا همچنان مشکلات جدی دارند.

این عضو شورای شهر نیشابور گفت: آسیب دیدگان شیوع ویروس کرونا همچنان نیازمند دریافت بسته‎های مواد غذایی و سپس حوزه درمان نیازمند حمایت است، ضمن اینکه از مردم درخواست می‎شود در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نکات بهداشتی را رعایت کنند، تقاضا می‎گردد به کمک نیازمندان بیایند. در نیشابور افراد نیازمند زیادی داریم که باید به آن‌ها کمک شود، شرایط فعلی باعث شده برخی افراد حتی در تامین ابتدایی‌‎ترین نیازهای خود با مشکل مواجه باشند.

همچنان نیازمند کمک‎های مردمی هستیم

همچنین سخنگوی پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا در نیشابور در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: در همان روزهای اول شیوع ویروس، پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا با همکاری شورا، شهرداری، کمیته امداد، سمن‎ها، مراکز نیکوکاری و احزاب در نیشابور فعالیت خود را به صورت مجازی آغاز نمود.

الیاس قندهاری افزود: با توجه به درخواست‎هایی که از طریق پیام رسان‎های مختلف در فضای مجازی برای کمک به افراد نیازمند شد، در مرحله اول حدود ۶۰۰ میلیون ریال وجه نقد جمع‌آوری و در قالب ۵۰۰ بسته غذایی شامل مرغ، برنج، حبوبات، عدس، مایع ظرف شویی، روغن و ماکارونی در بین اقشار نیازمند توزیع گردید.

وی عنوان کرد: تا کنون توسط معتمدان محلی و آموزش و پرورش حدود ۸ هزار و ۶۴۰ خانوار از آسیب دیدگان ناشی از شیوع ویروس کرونا شناسایی شدند و کسانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بوده و یا قبلا بسته حمایتی دریافت کرده بودند، از این لیست حذف شدند. بعد از تهیه لیست آسیب دیدگان ناشی از ویروس کرونا اسامی در اختیار پویش‎های دیگر نیز گذاشته شد تا از موازی کاری پرهیز شود، پس از توزیع بسته‎های مرحله اول مجدد با جمع‌آوری کمک‎های دیگر در مرحله دوم ۲۵ میلیون تومان جمع‌آوری و ۱۰۰ بسته مواد غذایی دیگر تهیه و توزیع شد.

سخنگوی پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا در نیشابور مطرح کرد: برخی هنرمندان نیز به یاری این پویش آمده و به زودی بازارچه‎های خیریه مجازی در نیشابور راه‎اندازی و درآمد حاصل از فروش کالاهایشان به این پویش اختصاص خواهد یافت.

قندهاری افزود: اکنون پویش مهر مهدوی، پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا و پویشی با کمک سپاه، بسیج و جامعه مهندسان و دیگر پویش‌ها در نیشابور آغاز به کار نموده و فعال هستند.

وی بیان کرد: در مجموع تا کنون توسط پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا ۸۵۰ میلیون ریال به صورت نقدی و کمک‎های غیر نقدی دیگر مانند ۲۰۰ کیلوگرم برنج، یک هزار مایع ظرف شویی و... جمع آوری شده است.

سخنگوی پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا در نیشابور ضمن تقدیر از کمک‎های خیران، مردم و برخی تولیدکنندگان این شهرستان در کمک به اقشار نیازمند، اظهار کرد: کمک‎های صورت گرفته از ۵۰ هزار ریال تا ۱۰۰ میلیون ریال بوده است.

وی ادامه داد: برخی هنرمندان از جمله آقای گلی بازیگر برنامه فیتیله و حجت اشرف‌زاده خواننده نیز از این پویش حمایت کردند؛ سعید رضادوست نیز حق تالیف و خریدهای نمادین یکی از کتاب‌های خود را در قالب طرح "همت عالی" به حساب پویش حمایت از آسیب دیدگان کرونا واریز کرده است. همچنین آرش کامور، آهنگساز و نوازنده کمانچه، یکی از آلبوم‌های خود را برای کسانی که به صورت مجازی آن را خریداری می‌کنند، به حساب پویش واریز می‌نماید.

قندهاری عنوان کرد: هنوز هم نیازمند کمک‎های مردمی هستیم، چرا که در حال حاضر کارگران و کسانی که شغل‎شان را از دست دادند، همچنان نیازمند حمایت هستند.

در روزهایی که تعدادی از هموطنان‎مان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‎اند و عده‎ای نیز از بیم بیماری و ابتلا به آن خانه نشینی را انتخاب کرده‎اند، افراد بسیاری با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند اما در این میان عده‎ای به صورت خودجوش و یا در قالب سمن‎های مختلف به کمک آسیب دیدگان شیوع ویروس کرونا آمده‌اند و با کمک‎های مالی و تهیه بسته‎های معیشتی بخشی از کمبودهای این افراد را رفع کنند؛ اما قطعا این پایان راه نخواهد بود و هنوز افرادی همچنان نیازمند همت و همراهی خیران هستند، خوشبختانه تا کنون از ورزشکاران گرفته تا هنرمندان، از خیران همیشه در صحنه گرفته تا مردم عادی، همگی با هدف کمک به آسیب دیدگان در این روزهای تلخ شتافته‌اند؛ یک کتاب‌فروشی درصدی از فروش کتاب‌های خود را اهدا می‌کند، یک هنرمند یا ورزشکار به میدان حمایت می‌آید و همه دست در دست یکدیگر به امید مغلوب کردن این روزهای تلخ در برابر مهربانی هستند. 

انتهای پیام                                                                                                                                                                                            

  • سه‌شنبه/ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99020201327
  • خبرنگار :