به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در مراسم افتتاح مجتمع بینالمللی فناوری و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه آمار و اطلاعات مربوط به بیماری کرونا در کشور نشان میدهد عملکرد زیست بوم فناری و نوآوری در این حوزه قابل قبول بوده است،اظهار کرد: زیست بوم فناوری و نوآوری شکل گرفته خصوصا در حوزه زیست فناوری در این مسیر کمک کننده بود؛ چراکه شرکت های دانش بنیان و نیروی انسانی فعال در این زیست بوم به خوبی و در زمان لازم اقدامات را انجام دادند و بسیاری از محصولات برای مبارزه با کرونا ایران ساخت شد.
ستاری تولید انواع کیتهای تشخیصی و تجهیزات دیگر در لین حوزه را از دیگر دستاوردهای محققان کشور دانست که در کنار زحمات کادر درمانی و وزارت بهداشت بر روند نزولی شیوع بیماری تاثیرگذار بوده است، ادامه داد: حمایت دولت از این حرکت زمینه برای اقدامات برای سال های آینده و ادامه مسیر را فراهم می کند تا آمادگی لازم را در بحران داشته باشیم.
در این مراسم علاوه بر افتتاح مجتمع بین المللی فناوری و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 2 مرکز شتابدهی در حوزه فارماکولوژیک و غذا در این مجتمع مستقر شدند و قرار است 8 شتابدهنده دیگر نیز به این لیست افزوده شود. دارو، آرایشی و بهداشتی، بایوتکنولوژی و دیجیتال سلامت حوزههایی است تا این مراکز در آن فعالیت میکنند.
همچنین در حاشیه این مراسم، 6 محصول ایران ساخت در حوزه تشخیص، غربالگری و مقابله با ویروس کرونا رونمایی شد. "گیت کنترل تردد و ضدعفونی" یکی از محصولات رونمایی شده در این مراسم بوده است. امکان تشخیص دمای بدن مبتنی بر سنسور تشخیص دما و همچنین تشخیص هوشمند، امکان اندازه گیری درصد اشباع اکسیژن خون، یکپارچگی با سیستم پرسنل سازمانی از ویژگیهای این دستگاه است.
"ازن ژنراتور" مجهز به سنسور اندازه گیری ازن از دیگر دستاوردهای محققان این دانشگاه است و این دستگاه از قابلیت ضد عفونی هوا و تولید ازن به صورت onsite برخوردار است. عدم نیازمندی به مواد شیمیایی، جایگزینی اتوکلاوهای بیمارستانی و عدم ایجاد لک بر روی تجهیزات، سطوح و البسه از دیگر ویژگیهای این دستگاه به شمار میرود.
"شیلد نانو" و 3" کیت تشخیص مولکولی کرونا "، "کیت تشخیص سریع کووید-19"، "سامانه مدیریت بیماری کووید-19" و "اپلیکیشن تاک (تغذیه، ایمنی، کرونا)" از دیگر محصولات رونمایی شده است.
انتهای پیام