ماندانا زنگنه در نشست کارگروه تنظیم بازار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: این کالاها در چهار گروه کالایی گوشت (قرمز- مرغ) ، شکر، روغن و برنج مازاد بر مصرف استان ذخیره شده و بزودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: همچون گذشته در اجرای هماهنگ سیاستهای دولت در ساماندهی و ایجاد آرامش و ثبات در بازار به خصوص ایام ماه مبارک رمضان گام بر میداریم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان از توزیع ۹۰۰ تن میوه شب عید در استان خبر داد و گفت: همزمان با نوروز امسال ۳۰۰ تن سیب و ۳۵۰ تن پرتقال برای تامین نیاز شب عید مردم استان ذخیره سازی شده که با توجه به استقبال مطلوب هم استانیهای گرامی همه این میوهها تا نهم فروردین به فروش رسید.
وی افزود: با توجه به درخواست مردم سیستان و بلوچستان افزونبر ۲۰۰ تن میوه شب عید از سایر استانهای کشور وارد و به فروش رسید.
زنگنه تصریح کرد: سیستان و بلوچستان نخستین استان کشور بود که میوه شب عید را در کمترین زمان ممکن و بدون ضرر و زیان به فروش رساند و از این حیث مورد تقدیر وزارت کشور قرار گرفت.
وی از اتخاذ تصمیمات لازم برای رفع مشکل خرماکاران سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: هماینک ۱۷هزار تن خرما در سردخانههای استان ذخیره شده که به دلیل شیوع کرونا بازار صادراتی این محصولات دچار مشکل شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان افزود: برای جلوگیری از ضرر و زیان خرماکاران این استان با توجه به نزدیکی فصل برداشت خرما در تابستان سالجاری و همچنین همزمانی ماه مبارک رمضان مقرر شد خرمای ذخیره شده به صورت تنظیم بازار عرضه شود.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از استانهای اصلی تامین کننده کشور در زمینه خرماست گفت: در سالهای گذشته بخش قابل توجهای از خرمای تولیدی این استان به دلیل کیفیت بالا و بازار پسندی مطلوب به خارج از کشور صادر میشد اما با توجه به مشکل پیش آمده تدابیر لازم برای جلوگیری از ضرر کشاورزان و تجار اتخاذ خواهد شد.
انتهای پیام