معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران:

ممکن است ترم آینده هم با پیامدهای کرونا درگیر باشیم

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه ممکن است در ترم آتی نیز با کرونا و پیامدهای آن مواجه باشیم، گفت: با شرایط پیش رو و بازگشت تعداد قابل‌توجهی از دانشجویان بین‌المللی به کشورهایشان، در صدد راه‌اندازی سیستمی آنلاین برای ارتباط سریع و راحت این دانشجویان هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین کردی در نشست با نمایندگان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بیان این مطلب گفت: با تکیه بر خودگردان بودن پردیس بین‌الملل دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه، عدم بهره‌مندی این مجموعه‌ها از یارانه دولتی و مسائل مالی پیش رو، امکان پرداخت کارانه طرح کارورزی به دانشجویان شهریه پرداز وجود ندارد.

وی در ادامه تصریح کرد:  تلاش می‌شود در دوران کرونا دانشجویان ایرانی و بین‌المللی که شهریه خود را نپرداخته یا نیمی از آن را پرداخته‌اند به منظور استفاده از سامانه سیپاد و انجام فعالیت‌های آموزشی همکاری لازم صورت گیرد،  البته  این موضوع در هیأت‌رئیسه پردیس بین‌الملل مطرح و مصوبات جهت تصمیم‌گیری نهایی در اختیار هیأت‌امنای دانشگاه قرار می‌گیرد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه ممکن است در ترم آتی نیز با کرونا و پیامدهای آن مواجه باشیم، افزود: با شرایط پیش رو و بازگشت تعداد قابل‌توجهی از دانشجویان بین‌المللی به کشورهایشان، در صدد راه‌اندازی سیستمی آنلاین برای ارتباط سریع و راحت این دانشجویان با مدیران و مسئولان و ارسال نامه‌ها و درخواست‌هایشان هستیم.

دکتر کردی تصریح کرد: معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه تلاش می‌کنند از طریق این سیستم به مسائل، دغدغه‌ها و درخواست‌های دانشجویان بین‌المللی در کمترین زمان ممکن پاسخگو باشند.

وی تخفیف در شهریه دانشجویان و یا عدم افزایش شهریه ترم آتی را نیز منوط به بررسی دقیق‌تر میزان هزینه‌ها توسط روسای دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و بیان کرد: روند ترم جاری برگزاری 80 درصد کلاس‌های تئوری به صورت آنلاین و 20 درصد مابقی به صورت حضوری و عملی طی تابستان خواهد بود که در صورت تأثیر بر هزینه‌ها و کاهش آن، با تخفیف شهریه دانشجویان موافقت می‌شود.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: پردیس بین‌الملل دانشگاه طی چند سال اخیر حداقل افزایش شهریه را داشته است و برای ترم آتی نیز با توجه به مسائل اقتصادی ناشی از کرونا، حداکثر همکاری با دانشجویان خواهد شد.

دکتر کردی با بیان اینکه پیرو افزایش تولید اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی‌کننده در کشور مدتی پس از شیوع ویروس کرونا، به نظر نمی‌رسد بخش‌های بالینی دانشکده‌ها با کمبودی مواجه شوند، اظهار داشت: در خصوص مدیریت استفاده از این اقلام نیازمند همکاری بیشتر دانشجویان و طراحی مدل‌های کارآمدتر هستیم.

وی با تأکید بر اینکه شیوع ویروس کرونا فرصتی برای مجازی‌سازی آموزش و تلاش برای بهبود زیرساخت‌های مورد نیاز را فراهم کرد، گفت: دانشگاه درصدد برگزاری کلاس‌های مجازی و آنلاین با سطح کیفی مناسب است بنابراین انتقال چالش‌ها و موانع و همراهی بیش از پیش دانشجویان می‌تواند، این مجموعه را در ارتقاء وضع موجود یاری کند.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران سیاست وزارت بهداشت و این دانشگاه  را تداوم آموزش دانشجویان در شرایط فعلی عنوان کرد و افزود: در صورت عدم امکان ادامه ترم تحصیلی، دانشجویان می‌توانند بدون احتساب سنوات، مرخصی تحصیلی بگیرند.

دکتر کردی یادآور شد: وضعیت شهریه پرداختی دانشجویان با حذف ترم تحصیلی، مطابق با آیین‌نامه مالی محاسباتی دانشگاه خواهد بود.

انتهای پیام 
 

  • پنجشنبه/ ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۷:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99012716182
  • خبرنگار : 71567