عنایتالله رحیمی دوشنبه ۲۵ فروردین در جلسه شورای برنامه ریزی استان با بیان این که در مسیر جهش تولید تامین زیرساختهایی همچون آب، برق، گاز، ارتباطات، راه و سلامت بر عهده دولت قرار دارد، اظهار کرد: در این چارچوب پروژههای تعریف شود که بوسیله دستگاههای اجرایی عملیاتی میشود.
او با اشاره به این که تامین سرمایه برای ایجاد زیرساختها از منابع مختلف و با روشهای متنوعی همچون فاینانس از منابع داخلی و خارجی و مشارکت انجام میشود، ادامه داد: از جمله وظایف دولت در این زمینه سیاستگذاریهای مالی و پولی مانند سود وامپها، بیمه ها، معافیت های مالیاتی، تسهیلات مختلف و مشوق های صادراتی است که میتواند موجب جهش تولید شود.
استاندار فارس بانکها را یکی از ارکان اصلی در زمینه جهش تولید به ویژه در ایران برشمرد و گفت: بانکها باید تسهیل کننده باشند و با کاهش محدودیتها، رویکرد خود را از واسطه گری و بخش خدمات که سودهای بالایی را به آنها میرساند به سوی بخش تولیدی سوق دهند.
رحیمی عنوان کرد: با اشاره به این که نگاه دقیق و ظریف رهبری برای تبدیل تهدید تحریم به فرصت جهش تولید باید مورد توجه جدی ومستمرمدیران استان قرار داشته باشد، افزود: هر تهدیدی درون خود یک فرصت دارد و از این فرصت باید برای جهش تولید و در نتیجه گسترش اشتغال پایدار و افزایش تولید ثروت و رفاه مردم استفاده کنیم.
او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه چالش امروز کشور عبور از بیماری کرونا است و در این زمینه باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کنیم، اظهار کرد: حفاظت از سلامتی و جان مردم اولویت همه دستگاههای اجرایی باشد و به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا باید همه توان خود را در اختیار دستگاههای مسئول و بخش بهداشت و درمان کشور قرار دهند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه کارگروهها و گروههای کاری زیرمجموعه شورای برنامه ریزی استان، معتمدین شورا هستند، خواستار توجه جدی آنان به تهیه طرحهای کارشناسی در حوزههای مختلف شد.
رحیمی با اشاره به اینکه جذب اعتبارات باید در دستور کار همه دستگاههای اجرایی باشد، بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای بودجه سال 99 باید از اعتبارات متمرکزو اعتبارات داخلی شرکتهای دولتی حداکثر استفاده انجام شود.
استاندار فارس همچنین به اهمیت پرداخت پاداش بازنشستگی کارکنان دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: پاداش بازنشستگی باید از فروش اموال منقول و غیرمنقول دستگاهها پرداخت شود.
انتهای پیام