یک فعال حوزه صنعت:

«جهش تولید» نیازمند اصلاح قوانین و حذف تشریفات زائد است

یک فعال حوزه صنعت با اشاره به اینکه امروز تولید مساوی با اقتصاد نیست بلکه امروز تولید مساوی با استقلال، عزت و حفظ منافع آیندگان کشور است، گفت: برای تحقق «جهش تولید» نیازمند یک عزم ملی توسط تمام قوا و بدنه کارشناسی کشور و بازنگری در قوانین و حذف تشریفات زائد هستیم.

محمدابراهیم اسدی، یکی از فعالان حوزه صنعت استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیش از یک دهه است که در کشورهای پیشرفته موضوع عدم توازن منابع جهان با میزان جمعیت دنیا مطرح شده است.

وی با اشاره به اینکه منابع دنیا رو به کاهش و جمعیت جهان رو به افزایش است، ادامه داد: بر اساس اعلام کارشناسان بین‌المللی، جمعیت دنیا سه میلیارد نفر بیشتر از منابع موجود است و به همین دلیل آن‌ها آینده جهان را مبهم و نگران‌کننده می‌دانند.

این فعال حوزه صنعت بیان کرد: به‌دلیل نامتوزان بودن جمعیت دنیا و منابع شاهد غارت منابع برخی از کشورهای ضعیف و تک‌محصولی و حتی جنگ‌های نیابتی خانمان‌سوز در اطراف ایران هستیم. برای مثال منابع کشورهای خاورمیانه توسط کشورهای غربی به غارت برده می‌شود، ضمن اینکه برخی از حکومت‌های منطقه نیز وابسته به غرب هستند.

وی با اشاره به اینکه به‌دلیل عدم توازن منابع و جمعیت شاهد نسل‌کشی نیز هستیم؛ افزود: ایجاد بیماری‌های ناشناخته و دستکاری در سیستم تغذیه نشان از سازمان‌دهی نسل‌کشی در دنیا دارد؛ اقدامات انجام شده در کشمیر و هند علیه مسلمانان نیز پیرو این عنوان انجام می‌شود.

اسدی تصریح کرد: باید بگوییم که جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه و در مقابل دسیسه و فتنه‌های گوناگون قرار دارد، در اطراف کشورمان نیز جنگ‌های مختلف توسط غرب به راه افتاده است برای همین منظور می‌بایست یک استراتژی و برنامه بلندمدت برای مقابله با این دسیسه‌ها تعریف کرد.

«جهش تولید» یک شعار استراتژیک است

وی خاطرنشان کرد: شعار سال ۱۳۹۹ با عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری یک شعار استراتژیک است و زیرساخت بسیاری از اقدامات در سال‌های آینده خواهد بود؛ برای تحقق شعار سال نیازمند یک عزم ملی همگانی بین مسئولین، قوای سه‌گانه و سازمان‌های مردم نهاد هستیم.

این فعال حوزه صنعت بیان کرد: با تحقق جهش تولید بر تولید داخل تکیه داده و شاهد خنثی‌سازی تحریم‌ها خواهیم بود. جلوگیری از خام‌فروشی، رهایی از وابستگی به نفت از جمله فواید تحقق شعار سال خواهد بود. درحالی که هم اکنون مالکیت نفت با کشورهای دارنده آن و قیمت‌گذاری و فروش آن در اختیار غرب است و نهایتاً از این طریق سودی حاصل ما نخواهد شد البته نفت به جایی رسیده که هزینه تولید و فروش آن باهم برابر شده است.

وی اشاره کرد: جهش تولید ایجاد اشتغال را در پی خواهد داشت که به‌واسطه آن معضل اجتماعی بیکاری نیز برطرف شده و در نتیجه موجب قوام امنیت اقتصادی کشور خواهد شد. همچنین با جهش تولید، صادرات تکنولوژی و محصول به کشورهای همجوار و کشورهای تک محصولی را شاهد خواهیم بود.

زیبنده نیست واردکننده تنقلات باشیم

اسدی با اشاره به اینکه تحقق شعار سال از واردات کالاهای غیرضرور و ابتدایی که موجب هدر رفت ارز می‌شود جلوگیری خواهد کرد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی در بسیاری از عرصه‌ها مانند نانو تکنولوژی، فنی، پزشکی، سیاسی، نظامی، نانو و موشک رتبه‌های تک‌رقمی دنیا را به خود اختصاص داده است و زیبنده کشور نیست که واردکننده کالاهای غیرضرور مانند کیف و کفش و حتی تنقلات باشد.

وی گفت: واردات کالاهای غیرضرور موجب از بین رفتن اشتغال، رکود و حتی فرار مغزها خواهد شد پس بهتر است با توان علمی و فنی موجود در کشور، اراده سه قوه به ویژه مجلس اجازه ورود کالاهای غیرضرور به کشور داده نشود البته این امر با بازنگری در قوانین و مقررات، بازنگری در ضوابط و حذف تشریفات زائد، گزینش نیروهای کیفی و کارشناسی متعهد و متخصص محقق خواهد شد.

این فعال حوزه صنعت اظهار کرد: شعارهای مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در یک دهه گذشته سمت و سوی اقتصادی داشته ولی متأسفانه به علت نبود اراده در برخی مسئولان این شعارها عملیاتی نشده است. همچنین فساد در بخش‌هایی از بدنه سازمان‌ها باعث عدم تحقق شعارها در طول سال‌های مختلف شده است.

اسدی تأکید کرد: برای تحقق شعار سال نیازمند یک عزم ملی توسط همه قوا و بدنه کارشناسی کشور به‌ویژه بازنگری در ضوابط و مقررات و سوق دادن منابع کشور و بانکی و ارزی به سمت تولید هستیم؛ امروز تولید مساوی با اقتصاد نیست امروز تولید مساوی با استقلال عزت و حفظ منافع آیندگان این کشور است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99012514153
  • خبرنگار :