آنچه که در جلسه طرح سوال شورای شهر از شهردار یاسوج گذشت

جلسه علنی شورای شهر یاسوج امروز به منظور طرح سوال از شهردار یاسوج با حضور شهردار برگزار شد.

«مسعود خوبانی»، رئیس شورای اسلامی شهر یاسوج در این نشست ضمن خوش آمدگویی خواستار انعکاس واقعیت‌ها توسط اصحاب رسانه شد و گفت: سه ماه قبل قرار بود این جلسه برگزار شود اما یا شهردار نبود یا اعضای شورای شهر زمان کافی نداشتند. هم اعضا حق دارند به عنوان عضو ناظر مشکلات شهر را از شهردار بپرسند و انتظار داریم شهردار نیز پاسخگو باشد. طبق قانون در این جلسه تنها شهردار باید پاسخ دهد و نیاز به پاسخ‌گویی از سوی معاونان نیست.
وی با بیان این‌که شهر یک موجود زنده و در حال تکامل و دگرگونی است، افزود: رشد شهرنشینی نامتعارف و رشد بی رویه شهر که اغلب متاثر از سوء مدیریت شهری است، مشکلات زیادی از جمله زیست محیطی، ترافیکی و اجتماعی را برای شهروندان بوجود آورده است که با توجه به نوپا بودن، مهاجرپذیر بودن و رشد بی رویه شهر یاسوج، در صورتی که مشکلات ناشی از سوء مدیریت اصلاح و رفع نشود مشکلات دیگری را بوجود می آید.
خوبانی اظهار کرد: به شهردار می‌گفتیم با مدیران و سازمان به دلیل ارتباط نزدیک با مردم و اشرافیت به مشکلات جامعه از اظهارنظرهای این افراد استفاده کند اما شهردار این کار را نکرد، اگر با شهردار تماس داشته ایم، پاسخ‌گو نبود و شهردار کارها و اقداماتی را شروع می کند اما دیگر پیگیری نمی کند.


وی تصریح کرد: برای مناطق مختلف شهر یاسوج نیاز به آسفالت بود اما کارخانه آسفالت یاسوج فعال نبود و شهردار طی دو سه سال اخیر هیچ چراغ راه و طرح و برنامه مصوبی نداشته است.
به گزارش ایسنا، خوبانی از معاونین شهردار خواست جلسه را ترک کنند که شهردار مخالفت کرد و ادامه داد: من بعنوان شهردار هماهنگ کننده بودم و به تنهایی نمی‌توانم پاسخگوی همه اقدامات صورت گرفته باشم بنابراین باید معاونان شهرداری حضور داشته باشند.
«علی اکبری تبار»، یکی از اعضای سوال کننده شورای شهر یاسوج گفت: چرا بودجه پیشنهادی شهرداری یاسوج که در ۹۷سال  ۱۱۰میلیارد تومان پیش بینی شده بود، ۵۰درصد و در سال ۹۸، ۳۵ درصد محقق شد؟ چرا باوجود کلی برنامه های عمرانی، فرهنگی و خدماتی و آموزشی پیش بینی شده بود، کار در شهرداری علمی نیست، منابع مشخص ندارد و به دنبال منابع درآمدی و هزینه ها نیست. زیرگذر و روگذر میدان امام حسین(ع) و میدان جانباز، روکش آسفالت برخی مناطق و جدولگذاری های که در بودجه ۱۲۰ میلیارد تومانی سال ۹۸ پیش بینی شده، محقق نشده است پس پیشنهاد این بودجه خلاف و دروغ است.

وی افزود: حدود ۱۵۰ میلیارد تومان طی دو و نیم سال که شهردار متولی شهر بوده پرداخت حقوق و مزایای کارکنان بوده اما کمترین حقوق و مزایا را کارکنان شهرداری دریافت کرده اند و بخش عظیمی از پرسنل شهرداری حقوق و مزایا دریافت نکرده اند، این چه سری است و خروج این ۱۵۰ میلیارد تومان توسط شهردار در حوزه های اجرای، عمرانی و کارشناسی چه بوده است؟

اکبری تبار اظهارکرد: بیشترین نارضایتی و نگرانی ها در شهرداری یاسوج بابت مطالبات پیمانکاران است در ادوار گذشته بوده اما در این دور شدت این نارضایتی ها بیشتر شده است.  در ادوار گذشته کارهای عمرانی و زیرساختی شده که بدهکاری هم داشتند و به نظر می رسد شهرداری موفق است که بدهکار باشد اما کار کرده باشد و کارها و اقداماتش را مردم لمس کنند.

«نستهن مقدم»، شهردار یاسوج در پاسخ به سوالات در خصوص تحقق بودجه ۹۷ و ۹۸ نیز گفت: با افتخار به مردم می گوییم که شهر یاسوج در این دوره یک کارگاه بزرگ عمرانی بود که با حضور میدانی اعضای شورا، اصحاب رسانه و نهادهای نظارتی قابل اثبات است. فراموش نکرده ایم که ۴۵ متری شرف آباد، دولت آباد زیرتل و منتهی به پل سوم که برای کلنگ زنی حاضر شدیم و نتوانسته ایم بعلت معارضات کلنگ زنی کنیم که معارضات توسط سوال کنندگان در این جلسه اتفاق افتاد، بعد از ۳۰ سال نزدیک به ۹۰ درصد زمین‌های مردم با رعایت الزامات طرح تفضیلی تملک شده اند.

وی افزود: پل چهارم بشار قبل از مدیریت بنده ۱۸ ماه تعطیل بود و در حد فنداسیون بود و هم اکنون در کمتر از سه سال طی سه ماهه دوم امسال زیر بار ترافیک می رود و به جاده سروک اتصال می شود که کار بزرگی است. مهمترین دغدغه ام در حوزه و الزامات محیط زیستی در حوزه خدمات شهری بحث تفکیک و بازیافت زباله است و توانسته ایم در همین دوره سرمایه گذاری اعلام آمادگی کرده و پروژه کارخانه بازیافت را شروع کرده، کار مونتاژ کو سوله کارخانه دوبرابر  نیاز امروز شهر یاسوج ۱۰۰درصد تکمیل شده و هم اکنون منتظر انشعابات آب، برق و گاز هستیم. در آینده نزدیک کار بازیافت و تفکیک زباله در شهر یاسوج انجام خواهد شد.

مقدم اظهارکرد: در هیچ دوره ای شهرداری یلسوج نتوانست ۸۰۰هزار متر مربع در سطح شهر کار آسفالت انجام دهد و این در حالی است که این میزان آسفالت از کارخانه آسفالت شهرداری انجام شده است، کارخانه آسفالت نیاز به تعمیر دارد و تا فصل کاری آماده خواهد شد. اگر طی این مدت که مسئولیت شهرداری را برعهده دارم توفیقی بوده با تلاش همگانی محقق شد.

شهردار یاسوج خاطرنشان کرد: قیر رایگانی که ۸۰۰ هزار متر مربع از خیابانها و کوچه های یاسوج را آسفالت کرده ایم کسی اطلاع ندارد که با چه رایزنی هایی تامین شد و از نماینده و استانداری که در این زمینه کمک کرد تشکر می کنم. ۲۰ کیلومتر جدولگذاری طی سال گذشته در سطح شهر یاسوج انجام شد که طی بارندگی ۴۸ ساعت گذشته محله بختیاریهای آرامش داشتند. در گذشته مشکل شهر طرح جامع، پایش تصویری و پل نبود بلکه مشکل سرویس بهداشتی در جلسات رسمی بود.

مقدم تصریح کرد: ۶۰درصد اعتبارات بازآفرینی شهری استان کهگیلویه و بویراحمد را شهرداری یاسوج بعلت داشتن برنامه و پروژه جذب کرد اما متاسفانه برخی از اعضای شورا کار را به سمتی برد که مطالعه و مشاوره این مساله به کارکنان دفتر خودش برسد، با این مموضوعات مقابله می کنم و ادبیات زیباسازی با حضور مقدم(شهردار) وارد یاسوج شد. جشنواره دیوارنگاری شهر یاسوج در سطح کشور به این شهر اعتبار داد و سوال کنندگان و رسانه های وابسته آنها، مخالف این جشنواره بودند.

وی ادامه داد: در سال ۹۷ نسبت به سالهای ۹۶ و ۹۵ و ۹۴ با توجه به مستنداتی موجود توفیقاتی در زمینه بودجه داشته ایم و وضعیت بهتر از سال‌های قبل بود که ۶۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بودجه تحقق پیدا کرد و در سال ۹۸ با توجه به اینکه برخی اعضای شورای شهر به مردم اعلام کردند که عوارض ندهید اما با وجود همه محدودیت‌ها شکوفا ترین سال ما سال ۹۸ بوده و تقریبا ۷۵ درصد از بودجه ما تحقق پیدا کرده است. نزدیک به ۲۰ درصد بودجه ما در قالب کدهای درآمدی بوده که در آراء دیوان عدالت اداری اجازه وصول نداشته ایم و سهل الوصول‌ترین کد درآمدی شهرداری تمدید پروانه بود.

شهردار یاسوج عنوان کرد: سرمایه گذاری برای روز بازار یاسوج جذب کردم که متاسفانه برخی از اعضای شورا با زد و بندهایی این سرمایه گذار را به بی راهه بردند.

اکبری تبار گفت: سوال دوم بنده اینست که چرا آیین نامه‌های استخدامی شهرداریها از سوی شهردار یاسوج رعایت نشده است؟ و با وجود ۱۵ مکاتبه مدیرکل امور شهری، بازرسی استان و شورای شهر در این خصوص وجود دارد چرا از نیروهایی که عدم احراز دارند و شرایط احراز را رعایت نکرده اند در جایگاهها و پست های حساس از جمله حوزه های کارشناسی شهرسازی که دسترسی به پرونده های محرمانه و مهم مردم و طرح تفضیلی و مصوبات دارند، استفاده کرده اید؟.

شهردار بیان کرد: شهرداری یاسوج به دلیل عدم احراز الزامات تخصصی در سال گذشته فاقد نیروی انسانی با تخصص مرتبط در بسیاری از پست ها بوده است که به همین خاطر و تذکرات داده شده در یک روز ۱۰ مدیر را عزل کردیم اما طی مذاکره ۲۶ تیرماه ۹۸ اجازه انتصاب کارکنان قراردادی را تا سقف ۱۰ درصد پست های سازمان از سوی سازمانهای شهرداری ها به شهردای ها داده شد بنابراین پیشنهادات خود را به شکل قانونی در شورای استخدامی استانداری مطرح کرده ایم و مدیرانی که مشغول بکار هستند بر اساس این مجوز مشغولند.

اکبری تبار عنوان کرد: طی مکاتبات پس از این تاریخی که شهردار مطرح کرد بازرسی استان و مدیرکل امور شهری استانداری این بکارگیری ها را خلاف قانون و ضوابط اعلام کردند.

وی تصریح کرد: بجز در موارد خاص، شهردار طبق قانون مجری مصوبات شوراست، اما چرا راه اندازی و احیا باشگاه و تیم فوتبال شهرداری یاسوج که مصوبه شورا بوده با توجه به اینکه شهر یاسوج سرگرمی ها و تفریحات سالم و مناسب ندارد و راه اندازی این تیم فوتبال می تواند باعث شور و نشاط در بین جوانان شود را پس از حدود ۱.۵ سال از این مصوبه و مکاتبات زیادی شورا، اجرا نکرده اید؟ چرا ساماندهی ساخت و سازهای آبشار یاسوج را با وجود مصوب کردن شورای فنی، شورای تامین و شورای شهر انجام ندادید؟ استفاده نکردن از پارک آبشار برای اسکان از دغدغه های استاندار بوده اما چرا بعنوان اسکان استفاده می شود؟

این عضو شورای شهر یاسوج ادامه داد: چرا جمعه بازار یاسوج که در ورودی شهر قرار دارد و مشکلات اساسی ایجاد کرده، ساماندهی نشده است؟ و به همین خاطر همه اعضای شورای شهر یاسوج به دستگاه قضایی احضار و هم اکنون با قید ضمانت آزاد هستیم. این بازار باید ساماندهی شود اما شهردار هیچ تصمیم و طرحی در این خصوص اجرا نکرده است. حدود ۱۰۰۰ نفر در این بازار از این محل نان می خورند بنا بر جمع آوری جمعه بازار نیست بلکه باید در چند نقطه از شهر ساماندهی شوند و حدود ۵۷ مصوبه شورا از سوی شهردار اجرا نشده و بر زمین مانده اند.سرمایه گذار جمعه بازار هر غرفه را به کسبه بازار فعلی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان می فروشد این چه سرمایه گذاری است؟

شهردار یاسوج با بیان اینکه ساماندهی جمعه بازار یاسوج بعنوان یک هدف و برنامه در دستور کار داشته ام و خطر این بازار گوش زد شد که این بازار فاقد ایمنی لازم است، تاکید کرد: ساماندهی این بازار را در کمیته مشترک از مدیریت شهری، مدیرکل دفتر فنی و شهردار برای جانمایی بازدید داشته ایم که مشخص شد ۹۰۰ کسبه را نمی توان در یک خیابان جا داد و دنبال ساماندهی ثابت هستند و این کسبه نباید از نون و نوا بیفتند. ۴۵۰ غرفه در بازار جدید ساخته شده از سوی سرمایه گذار متعلق به کسانی است که می توانند با هماهنگی شهردایر در این بازار مستقر شوند و مابقی را می توانیم پس از مصوبه شورا در همین بازار یا جاهای دیگر مستقر کنیم.

مقدم در خصوص راه اندازی و احیاء باشگاه فرهنگی و ورزشی و تیم فوتبال افزود: مکلف هستیم طبق مصوبه شورای شهر باشگاه فرهنگی و ورزشی راه اندازی کنیم اما در زمینه تیم فوتبال با تیم داماش گیلا رایزنی هایی انجام دادیم و حتی به توافق هم رسیدیم که براساس نامه ای که رئیس سازمان شهرداری‌ها به ما ابلاغ کرده و دستگاه‌های نظارتی مدیریت شهری و بازرسی اعلام کردند که باید الزامات رعایت شود بنابراین در نامه سازمان شهرداری‌ها دستور بر جمع شدن تیم‌های شهرداری‌ها داده شد. هم اکنون بیش از ۱۰ حکم برای پرداخت غرامت به بازیکنانی داریم که قراردادهای آن‌ها زیرزمینی منعقد شد و کلی پول بابت احکام پرداخت شده است. در خصوص باشگاه فرهنگی نماینده سازمان شهرداری‌ها بازدید داشته که گفته باید یکسری حداقل‌ها را داشته باشیم.

وی اظهارکرد: برگزاری مسابقات محله ای را اجرا کرده ایم، با کمک شهرداری طبق مصوبه شورا به تیم فوتسال بانوان استان کرد هم اکنون سه نفر از اعاضی این تیم عضو تیم ملی فوتسال بانوان کشور هستند و در صورتی که شرایط و قانون اجازه داد برای احیاء باشگاه فرهنگی و ورزشی و تیم فوتبال اقدام خواهیم کرد.

شهردار یاسوج تصریح کرد: آبشار یاسوج یکی از نقاط گردشگری این شهر است طی سالهای گذشته آب برای آبیاری باغات آبشار داده نشد و شهرداری هم تمکن مالی بریا تملک این اراضی را نداشت و این باغات خشک شده و این حق مردم است برای ساخت و ساز پروانه گرفتند که به زیباسازی آبشار کمک کرده است البته تصرف آبراه از سوی باغات انجام شده که طبق قانون باید عقب نشینی کنند. 

اکبری تبار عنوان کرد: آقای شهردار چرا اعتبارات ارزش افزوده را در سایر بخشها هزینه کردید؟

مقدم بیان کرد: اعتبارات مالیات ارزش افزوده برای پارک ها و فضای سبز هزینه شده است و در رابطه با حقوق و مزایا هزینه ای نکرده ایم و پاسخ دیوان محاسبات را در این خصوص داده ایم.

اکبری تبار تصریح کرد: چرا کارگران فضای سبز ۶ ماه و کارگران خدماتی شهرداری ۴ ماه حقوق و مزایا دریافت نکرده اند؟ شهردار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه ۹۸ قول پرداخت همه حقوق و مزایای کارگران شهرداری را داده بود اما عمل نکرد.

شهردار یاسوج گفت: در گذشته ۱۸ ماه حقوق و مزایای کارگران معوق بود و هم اکنون ۴ و  ۶ ماه شده آیا این خدمت است یا ضعف؟ هر سه شرکت و کل مطالبات کارگران به ۳۰۰میلیون تومان نمی رسد و در سال ۹۸ ۱۳ ماه حقوق به کارگران فضای سبز پرداخت کرده ایم و علاوه بر این معوقاتشان هم داده شد. در این شرایط بد اقتصادی چرا هر وقت قرار بود به شورا بیایم باید شاهد تجمع کارگران باشیم؟

اکبری تبار اظهار کرد: چرا صورت وضعیت درآمدی شهرداری تاکنون به شورا داده نشده است؟ در حالی که طبق قانون هر ۶ ماه یکبار باید به شورا گزارش داده شود، شهردار گفت: ۶ ماهه ۹۸ ارائه شئ و مابقی را باید شورا درخواست می داد.

این عضو شورای شهر یاسوج خاطرنشان کرد: چرا از نیروها و افرادی که هیچ ارتباطی با موضوع ندارند در شهرداری استفاده می کنید؟ چرا مصوبات شورای آموزش و پرورش، شورای مواد مخدر، بسیج کارگری، بسیج رسانه و بازآفرینی را اجرا نمی کنید؟ تا اینکه شهرداری بخاطر این موضوعات ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد. تنها شهرداری که در هیچ کدام از جلسات شورای مبارزه با مواد مخدر حضور نیافت. مقدم شهردار یاسوج پاسخ داد: این سوال نامفهوم است و البته مسایل شهرداری و حقوق کارگران در اولویت ماست و بعد از اینها به سایر موارد می پردازیم. دنبال رضایت افراد و سازمان‌ها نیستم و منافع سازمان‌های دیگر ار نمی خواهم رفع کنم چرا که مشکلات شهردای برای من در اولویت هستند.

وی با بیان اینکه ترافیک بعنوان یک معضلی است که همه ما از آن رنج می بریم و شهرداری تاکنون هیچ اقدامی در خصوص رفع مشکلات ترافیکی شهر انجام نداده بیان کرد: طبق قانون براساس تبصره ۶ ماده ۸۷ و تبصره ماده ۱۰۰ هرگونه عوارضی که بابت حذف و کسری پارکینگ اخذ می شود در حسابی متمرکز و خاص واریز شود و شهرداری در عوض این میزان پول برنامه ریزی ترافیکی و ایجاد پارکینگ عمومی داشته باشد و براساس برخی اطلاعات ۱۶- ۱۷ میلیارد تومان از محل کمیسیون ماده ۱۰۰ به حساب شهرداری پرداخت شده اما شهردار هیچ اقدامی جهت ایجاد پارکینگ عمومی و برنامه ریزی ترافیکی انجام نداده است. هرگونه افتتاح حسابی باید با اجازه شورا باشد. شهردار یاسوج در پاسخ اظهارکرد: طرح جامع مطالعات شهر یاسوج را پیگیری کرده ام و فیبر نوری طرح پایش تصویری اجرا و ۹ دوربین نیز نصب شد اما باید سرمایه گذاری را بصورت بی او تی درحال جذب هستیم، ۱۰۰میلیون تومان پول از محل این کمیسیون در حسابی مشخص، نزد بانک شهر است و خط کشی خیابان‌ها، چراغ عابر پیاده و تابلوهای هشدار از محل همین اعتبارات بوده است.

«فرشاد نگین‌تاجی»، دیگر عضو شورای اسلامی شهر یاسوج نیز بعنوان دومین سوال کننده در ابتدا با تقدیر از کادر پزشکی و درمانی و سپاه و بسیج از حاضرین خواست به احترام این عزیزان قیام کنند و گفت: این جلسه من را به یاد جلسات امتحانی در دانشگاه می اندازد، آقای مقدم مانند دانشجویان ضعیف و تنبلی می اندازد که در میان دانشجویان زرنگ نشسته و از جاهای مختلف برایش تقلب به آن می‌رسانند و امیدوارم از این آزمون سرافراز بیرون بیاید!
مقدم، شهردار یاسوجدر ادامه به نگین تاجی تذکر داد با بیان اینکه در صورتی که ادب را رعایت نکنید از جلسه خارج می‌شوم، گفت: شهردار ضعیف شما بزرگترین پروژه‌ها را به سرانجام رساند و چشم مردم باز است افتتاح این پروژه ها را خواهند دید و در روزهای سخت کرونا که شما پشت میز مخملی خودتان نشسته بودید به بیمارستان رفتم و از آرامستان هم دیدن کردم و در کنار کارگرانم بودم.آقای نگین‌تاجی شما در طول سال گذشته در شورا نبودید، بگذارید آن‌هایی که بودند از من سوال بپرسند.من آمده ام اعضای شورا را استیضاح کنم.
وی ادامه داد: منتظر تقلب هیچ کسی نیستم چراکه شهردار اجرایی هستم و البته رئیس جمهور هم که جایی می‌رود یک مشاور کنارش است شما هم که گفتید معاونان شهرداری نباشند.
با این سخنان نشست به تشنج کشیده شد و کیوان آشنا عضو دیگر شورای شهر یاسوج خطاب به نگین‌تاجی گفت: ضعیف یا قوی بودن شهردار را شما به تنهایی مشخص نمی‌کنید و اعضای این موضوع را مشخی می‌کنند، شما تنها مکلف به پاسخ‌گویی به سوالات هستید.

نگین تاجی خطاب به شهردار گفت: چرا طرح بازگشایی خیابان جمهوری انجام نشده است؟ شهردار پاسخ داد: بالای ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازگشایی این خیابان نیاز است، اجرای این پروژه عزم شورا را می خواهد تا از استاندار و معاون عمرانی استاندار بخواهیم تا برای اعتبار لازم برای بازگشایی این خیابان کمک کنند.

وی افزود: علت آماده نکردن زیرسازی برای آسفالت خیابان‌های محلات شهر یاسوج انجام نشده است؟ سه چهارم خیابانهای محلات حاشیه شهر یاسوج خاکی است .

مقدم عنوان کرد: طی تماسی که با آقای تاجگردون(نماینده گچساران وباشت) گرفتم و وقتی نامه امشب ارسال شد فردا پالایشگاه آبادان اعلام کرد که محل تخلیه قیر را اعلام کنید. آسفالت خیابانهای شهر یاسوج با تلاش نمایندگان و استاندار بوده و ۹ هزار تن قیر از سوی وزارت نفت به این استان اعطا شد که آسفالت خیابان‌ها زیر نظر مدیرکل فنی استانداری انجام شده است. در برخی موارد چند بار زیرسازی انجام شده اما پیمانکار راه و شهرسازی پای کار نبود.در این زمینه تخلف نکرده ام و اگر تخلفی کرده ام بررسی و برخورد شود. در مناطق اکبرآباد و نجف آباد جدولگذاری انجام شده و پس از بارندگی ها آسفالت خیابان‌های این محلات انجام می شود، آسفالت خیابان‌های محمود آباد لنگ آب و فاضلاب است.

وی تصریح کرد: چه راه و شهرسازی است که 9 هزار لیتر قیر جابجا می شود بعد متوجه می شود که این قیر مربوط به آنهاست، تمام این قیر با رعایت فرآیند و تایید مدیرکل شهری استانداری مصرف شد.

نگین تاجی ادامه داد: چرا ۱۰۰۰سازه موقت که فاقد مجور هستند و شورای تامین و معاونت پیگشیری از وقوع جرم دادگستری تاکید دارند جمع آوری نشده اند؟  شهردار در پاسخ به این سوال بیان کرد: ۹۵ درصد این سازه ها قبل از ما ایجاد شده اند و بهتر بود که از اجرا نمی شدند بنابراین باید دستگاه‌های خدمات سان آب، برق و گاز خدمات دهی به این سازه ها را قطع کنند تا شهرداری هم اقدام به جمع آوری آن‌ها کند، تاکنون ۳۷ سازه را جمع آوری کرده ایم اما برای جمع اوری مابقی مقاومت می شود. طبق آخرین مصوبه، سازمان نظام مهندسی، دفتر فنی استانداری و شهرداری باید این موضوع را بررسی کنند و انتظار داریم که شورای انتظامی با ناظران متخلف در خصوص سازه های موقت برخورد کند. هرجا کارگری موقتی در شهرداری است پشتش یک عضو شورای شهر است.

وی تاکید کرد: چرا 45 متری بنسنجان، شرف آباد، زیر تل منتهی به پل سوم بشار برخلاف طرح تفضیلی به 40 متر کاهش یافت و تغییر و انحراف داشته است؟  شهردار در پاسخ اظهارکرد: تغییری در اجرای این پروژه نداشته ایم.

این عضو شورای شهر یاسوج گفت: چرا بیش از 300 رای بدوی کمیسیون ماده 100 تاکنون اجرا نشده اند؟ مقدم شهردار یاسوج عنوان کرد: برای اجرای این آرا مشارکت می خواهیم و مکلف به اجرا هستیم اما اکثر رای ها جریمه بود که اقدام شد. نیری پیمانی، رسمی، قراردادی در بدنه شهرداری حضور پیدا کند تنها از طریق آزمون انجام می شود و اغلب این نیروها سفارشات شورا بوده است و من نیرو نیاوردم و نمی آورم.

مقدم بیان کرد: خبری از استیضاح نیست و اگر هم خبری شود می بوسم و به پیشانی می گذارم و خداحافظی می کنم.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه شورای شهر یاسوج طی سال جاری امروز یکشنبه ۲۴ فروردین ماه با حضور اعضای شورا، شهردار و معاونان وی و خبرنگاران رسانه ها در صحن شورای شهر برگزار شد.در مجموع ۵۷ سوال به صورت کتبی در خصوص عملکرد شهرداری از شهردار یاسوج پرسیده شده بود که در این جلسه هفت مورد از این سوالات از شهردار پرسیده شد که شهردار و معاونانش به این سوالات پاسخ دادند.

گفتنی است که در این نشست پس از مطرح شدن سوالات دو نفر از اعضای شورای شهر و پاسخ‌گویی شهردار، اعضای سوال کننده اعلام کردند که از پاسخ‌های نستهن مقدم، شهردار یاسوج قانع نشدند بنابراین مقرر شد ظرف ۱۰ روز آینده مجددا شهردار با حضور در شورای شهر پاسخ‌گوی سوالات مطرح شده به همراه سوالات جدید باشد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99012413831
  • خبرنگار : 50223